Büféasztal 2018. február 3-4.

Büféasztal 2018. február 3-4.

Tejszínes tárkonyos vadraguleves
Zellerkrémleves fűszeres zsemlekockával

Kacsamell gyömbéres meggyszósszal, burgonyafánkkal
Konfitált szarvasgerinc barnamártással, vörösboros főtt céklával
Tejben pácolt szűzpecsenye cornflakes bundában vaslapon sütve citrusos vajjal párolt zöldséggel
Jalapenos cheddar sajtos csirkeragu olívás spagettivel
Citrom borsos panko morzsában sült harcsafilé karalábé szósszal, bazsalikomos rizzsel
Pirított hagymás káposztával töltött burgonya tejföllel, sajttal borítva
Pácolt tarja mediterrán zöldséges raguval, pirított burgonyával
Erdei gombával, sajttal töltött sertésborda füstölt lilahagyma szósszal, burgonyapürével

Mascarponés pohárkrém epervelővel
Aranygaluska vaníliasodóval



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.