Büféasztal 2018. február 10-11.

Büféasztal 2018. február 10-11.

Thai csirkeraguleves
Paszternák krémleves leves gyönggyel

Grillezett tarja chilis BBQ szósszal pirított burgonya kockákkal
Szarvas ragu áfonyás barna mártással és krokettel
Erdei gombával, sajttal töltött borda füstölt lila hagymaszósszal, burgonyapürével
Konfitált kacsamell gyömbéres meggy szósszal, burgonyafánkkal
Szűzérmék cornflakes bundában vajas vaslapon sütve, párolt zöldséggel
Pulykamell aszalt paradicsommal és sajttal csőben sütve, friss zöldséges bulgurral
Harcsafilé borsos pankó morzsában sütve karalábé szósszal és olivás spagettivel
Gombapaprikás galuskával

Tiramisu pohár krém csokikrémmel
Aranygaluska vanília sodóval

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.