Büféasztal 2018.05.20.

Büféasztal 2018.05.20.

Erdei gyümölcskrémleves csokigolyókkal
Tyúkhúsleves gazdagon

Sült kacsacombok vörösboros, aszalt szilvás szósszal és burgonyafánkkal
Tökmagbundás csirkemellsteak fehérboros roquefort mártással és rizzsel
Sajttal és füstölt, főtt tarjával töltött borda cornflakes bundában, burgonyapürével
Grillezett tarja BBQ szósszal és steakburgonyával
Harcsafilé musakival és tejszínes, parajos gnocchi-val
Pulykamell fetasajttal, olivabogyóval és lilahagymával csőben sütve, vajon párolt zöldségekkel
Görög borjúsült parmezánnal és spagetti aglio e olio val
Erdei gombákkal rakott lasagne (vegetáriánus)

Túrós smarni rebarbarás epervelővel
Bodzahab pisztáciás piskótaágyon, bazsalikomos lime öntettel

Sok szeretettel várjuk kedves Vendégeinket!

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..