Büféasztal 2018.11.04.

Büféasztal 2018.11.04.

Tyúkhúsleves gazdagon
Zöldborsókrémleves levesgyönggyel

Kacsamell fehérboros fügeszósszal, burgonyafánkkal
Zöldpaprikával, füstölt tarjával töltött sertésborda cornflakes bundában, burgonyapürével
Rakott burgonya tejfölösen, vegetáriánus füstölt gabonakolbásszal
Füstölt sertésszűz pecsenye tormaszósszal, burgonyarúddal
Magvas bundában sült csirkemellsteak birsalma chutney-val, bulgurral
Pácolt tarja majonézes BBQ szósszal, steakburgonyával
Tengeri sóval, zöldfűszerekkel pácolt lazac citrusos joghurttal, csípős olivás spagettivel
Vadpaprikás túrós-tepertős galuskával

Zabkorpa puding sósmogyorós csokiöntettel
Túrós lekváros pite birsalmaszósszal

Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..