Dudok hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre
és értesüljön elsők között ajánlatainkról!

Milyen tartalmak érkeznek a hírlevelekben?

Változatos, izgalmas témák várják Önt leveleinkben, melyeket szeretettel állít össze rendszeres időközönként a Dudok Rendezvényház csapata.

Coffee Bean

Büféasztalos menüajánlatunk

Hírlevelünk által hamarabb értesülhet hétvégi menüajánlatainkról, mint a többi vendégünk, így elsők között foglalhatja le asztalát az étteremben. Sokszor a teltház miatt kimaradnak azok, akik nem foglalnak időben!

Coffee Bean

Rendezvények, események

Nagy sikerű és méltán népszerű eseményeinket hírleveleinkben osztjuk meg először, minden más felületünk előtt. Disznóvágás, Márton napi lakoma, farsangi mulatság, borkóstolók, élőzenés estek. Ne maradjon le!

Coffee Bean

Akciók, kedvezmények

Esküvőre készül? Helyszínt keres? Szeretné megtalálni a legjobb ár-érték arányt egy gyönyörű környezetben, kedves és profi személyzettel? Kedvezményes ajánlatainkat megtalálja hírlevelünkben!

Coffee Bean

Izgalmas cikkek

Rendszeresen blogbejegyzéseinkben hasznos tippekkel látjuk el esküvőre készülő vendégeinket, illetve törzsvendégeinknek is készülünk érdekes olvasnivalókkal!

Coffee Bean

Ünnepi receptek

Időnként receptekkel is meglepjük feliratkozóinkat, melyeket a Dudok rendezvényház séfje állít össze a különböző alkalmakra. Varázsolja el családját egyedi menüvel az ünnepek alkalmával!

Coffee Bean

Esküvői inspirációk

Alkalmanként megosztjuk a Dudok rendezvényházban tartott esküvők fotóit, ezzel segítve a még esküvő előtt álló párokat, akik ezáltal inspirációt kaphatnak saját alkalmukhoz.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!