Esküvő

Ajánlatunk 2019-re és 2020-ra

Minden egy helyen

A Dudok Rendezvényházban teljes esküvőjét le tudjuk bonyolítani, így megspórolhatja a sok utazási időt és költséget magának és vendégeinek. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, hogy minél több terhet levegyünk a válláról a szervezés folyamán, beszállítók keresése kapcsán.

Ceremónia

Vacsora

Buli

Helyszín

Személyre szabott esküvői ajánlatokkal várjuk rendezvényházunkban, ahol kérdéseit, kéréseit egy csésze finom kávé mellett tudjuk átbeszélni. Éttermünkben bemutatjuk Önnek, hova képzelhetné el kihelyezett polgári szertartását, csoportkép fotózása helyszínét, esküvői vacsoráját, és a hajnalig tartó ünneplése táncparkettjét. 

Menü

Különleges menüajánlatainkkal várjuk, válogasson kedvére finomságaikból. Ételeinket frissen, helyben készítjük el és szolgáljuk fel kedves vendégeink számára. Torta, sütemény hozható, illetve ha igényli az ifjú pár, természetesen örömmel segítünk ezek beszerzésében, biztosításában is.

Coffee Bean

Móczár Balázs - Ceremóniamester

Ha mai köntösbe bújt ceremóniamestert keres, aki segít a esküvői programpontok gördülékeny megvalósulásában, aki vezeti a vendégsereget, aki felkonferálja az eseményeket, akkor jó szívvel ajánljuk Móczár Balázst.

Coffee Bean

Éjszakai fuvar

Az esküvők végén mindig nagy kérdés, hogy hogyan jut haza a násznép. Ebben a kérdésben is segítünk! Budakeszire ingyenesen szállítjuk vendégeinket bármikor az éjszaka folyamán saját kisbuszunkkal. Részletes tájékoztatást kérjen telefonon vagy személyesen.

Coffee Bean

Németh Kriszta - Dekoráció

A dekoráció nagyon nagy részben befolyásolja az esküvő stílusát, így hangulatát is. Gyönyörű asztaldíszek, csokrok, autódíszek és sziromkosarak kerülnek ki Németh Kriszta kezéből. Örömmel ajánljuk Önnek is. | Tovább a Virágakadémia oldalára >>

Coffee Bean

TOL photography

Fiatalos, divatos fényképeket szeretne esküvőjéről? Válassza bátran a Through Our Lens Photography csapatát, akik nagy odafigyeléssel, barátságosan és profin fotóznak szebbnél szebb pillanatokat. | Tovább a Through Our Lens Photography Facebook oldalára >>

Coffee Bean

Szabó Emil - DJ, hangtechnika

Fogadjon profi esküvői dj-t és alapozza meg a fergeteges bulit egészen hajnalig! Már számos esküvőn bizonyított partnerünk, akik mindig tudják, milyen dalokkal lehet party hangulatot varázsolni a táncparkettre. | Tovább a Wedding Sound honlapjára >>

Domahidy Anna visszajelzése

 

Kedves Balázs,

Szeretnénk Nektek megköszönni a kifogástalan közreműködéseteket az esküvőnkön, nagyon örülünk,hogy titeket választottunk. 

A szertartás és a vacsora kellemes hangulatban telt, a bulin pedig nagyon jól éreztük magunkat és a tánctér is elegendő volt.

Az ételek nagyon finomak voltak, a mi tapasztalatunk és a vendégek visszajelzése alapján egyaránt. A pincérek gyors kiszolgálását is szeretnénk megköszönni, az általunk hozott sütemények és italok mind felszolgálásra kerültek és senkinek nem kellett sokat várakoznia a kért italra.

Az egész esküvő olyan volt amilyet megálmodtunk.

Hálásan köszönünk mindent! 🙂

Szilvássy-Garzó Éva mesterfokozatú szertartásvezető, és esküvőszervező visszajelzése

 

Köszönöm Nektek a tegnapi napot, nagyon élveztem a közös munkát! 

A legnagyobb érzés olyan csapattal együttműködni, amelynek minden tagja szívvel-lélekkel van benne a folyamatban.

Jó volt megtapasztalni, hogy a kollégáid is mennyire lelkiismeretesen és intellligensen végezték a feladataikat, a szemük végig  a pályán volt, és hogy milyen finomak az ételek is Nálatok! 🙂
Köszönöm, hogy végig ilyen együttműködő voltál, pl. wc ajtók, és egyéb, apró kérések tekintetében is, és azt hiszem az is sokat elárul, hogy a jelenlegi helyzetben is a megoldást keresed, és nem futamodtatok meg a csoportos rendezvények elől. 🙂

Ha rajtam múlik, még sok közös esküvőnk lesz, mára pedig jó pihenést kívánok!

Laura&Ádám véleménye

 

“Nagyon jó érzéssel emlékezünk vissza az esküvőnkre.  A vendégek is nagyon jól érezték magukat, imádták a hely hangulatát. Sokat jelent számunkra, hogy a Dudokban és abban a gyönyörű természetes környezetben sikerült megvalósítani életünk egyik legfontosabb eseményét. 

Hálásan köszönjük a lehetőséget, a szervezést, és a sok tanácsot!
Miden rendben volt, nagyon jó csapat vagytok, és jó érzés volt, hogy számíthattunk rátok bármiben. Az összes vendég jól lakott és sokan kérdezték, ki is készítette az ételeket, finomak voltak fogások. Az ételallergiások is jelezték, hogy minden tökéletes volt. Pedig az egyikkel, amikor beszéltünk előzetesen azt mondta: „gluténérzékeny ember esküvőn nem eszik”.

Nagyon szeretnénk valamikor visszatérni, például évfordulót tartani, valamilyen ürügyet biztos találunk rá, hogy újra nálatok ünnepeljünk.

Nagyon köszönünk mindent!”

Mayer Betti véleménye

 

“Okt. 19-én voltam Önöknél esküvőn.

Gyönyörű helyszín, finom ételek, kimagasló kiszolgálás. Ezúton szeretném megköszönni a barna hajú felszolgáló srácnak a kedvességét és profizmusát. Sajnos a nevét nem tudom.

Köszönöm a csodás helynek ezt az élményt!
Üdvözlettel: Mayer Betti”

Barbi&Gábor véleménye

 

“A Dudok rendezvényház egy mesébe illő hely az erdő szélén. A sűrű lombkoronájú óriás fák közt megbújó Dudok az első pillanattól kezdve elvarázsol. Ideális helyszín annak, aki a természet közelségében szeretne örök hűséget fogadni a párjának. A legtöbb pozitív visszajelzést a vendégeinktől a csapat, az ételek és a helyszín kapta. A menüválaszték óriási, egyedi, különleges és istenifinom.

Köszönjük a csapat rugalmasságát, segítőkészségét, kedvességét és közvetlenségét, amellyel megkönnyítettétek számunkra az esküvőnk megszervezését és lebonyolítását. Ritka az ilyen jól felkészült, profi csapat. Külön köszönjük Neked a ránkszánt idődet, ötleteidet és jótanácsaidat.

Szerencsésnek érezzük magunkat, hogy rátaláltunk a Dudokra.”

Kapcsolat

Móczár Balázs

+36 30 962 5652

Téli akció

Kedvezményes esküvő időszak

2019. november 1. – 2020. március 31.

Foglalási időszak

2019. március 1. – 2019. október 31.

Kérjen ajánlatot!

1 + 5 =