Esküvő

Ajánlatunk 2019-re és 2020-ra

Minden egy helyen

A Dudok Rendezvényházban teljes esküvőjét le tudjuk bonyolítani, így megspórolhatja a sok utazási időt és költséget magának és vendégeinek. Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, hogy minél több terhet levegyünk a válláról a szervezés folyamán, beszállítók keresése kapcsán.

Ceremónia

Vacsora

Buli

Helyszín

Személyre szabott esküvői ajánlatokkal várjuk rendezvényházunkban, ahol kérdéseit, kéréseit egy csésze finom kávé mellett tudjuk átbeszélni. Éttermünkben bemutatjuk Önnek, hova képzelhetné el kihelyezett polgári szertartását, csoportkép fotózása helyszínét, esküvői vacsoráját, és a hajnalig tartó ünneplése táncparkettjét. 

Menü

Különleges menüajánlatainkkal várjuk, válogasson kedvére finomságaikból. Ételeinket frissen, helyben készítjük el és szolgáljuk fel kedves vendégeink számára. Torta, sütemény hozható, illetve ha igényli az ifjú pár, természetesen örömmel segítünk ezek beszerzésében, biztosításában is.

Coffee Bean

Móczár Balázs - Ceremóniamester

Ha mai köntösbe bújt ceremóniamestert keres, aki segít a esküvői programpontok gördülékeny megvalósulásában, aki vezeti a vendégsereget, aki felkonferálja az eseményeket, akkor jó szívvel ajánljuk Móczár Balázst.

Coffee Bean

Éjszakai fuvar

Az esküvők végén mindig nagy kérdés, hogy hogyan jut haza a násznép. Ebben a kérdésben is segítünk! Budakeszire ingyenesen szállítjuk vendégeinket bármikor az éjszaka folyamán saját kisbuszunkkal. Részletes tájékoztatást kérjen telefonon vagy személyesen.

Coffee Bean

Németh Kriszta - Dekoráció

A dekoráció nagyon nagy részben befolyásolja az esküvő stílusát, így hangulatát is. Gyönyörű asztaldíszek, csokrok, autódíszek és sziromkosarak kerülnek ki Németh Kriszta kezéből. Örömmel ajánljuk Önnek is. | Tovább a Virágakadémia oldalára >>

Coffee Bean

TOL photography

Fiatalos, divatos fényképeket szeretne esküvőjéről? Válassza bátran a Through Our Lens Photography csapatát, akik nagy odafigyeléssel, barátságosan és profin fotóznak szebbnél szebb pillanatokat. | Tovább a Through Our Lens Photography Facebook oldalára >>

Coffee Bean

Szabó Emil - DJ, hangtechnika

Fogadjon profi esküvői dj-t és alapozza meg a fergeteges bulit egészen hajnalig! Már számos esküvőn bizonyított partnerünk, akik mindig tudják, milyen dalokkal lehet party hangulatot varázsolni a táncparkettre. | Tovább a Wedding Sound honlapjára >>

Kapcsolat

Móczár Balázs

+36 30 962 5652

Téli akció

Kedvezményes esküvő időszak

2019. november 1. – 2020. március 31.

Foglalási időszak

2019. március 1. – 2019. október 31.

Kérjen ajánlatot!

15 + 8 =