Változások

Megújult a korábbi büféasztalos ebéd

Nyitás

Nagy örömünkre szolgál, hogy újra fogadhatjuk vendégeinket. Természetesen a legfontosabb, hogy az új körülmények mellett is magas színvonalú szolgáltatást tudjunk nyújtani, mindenki jól érezze magát, jókat egyen és mindeközben biztonságban is legyen.

Vasárnapi ebéd

Vasárnapi ebédjeink alkalmával megmarad a korlátlan ételfogyasztás lehetősége, viszont a menüt és az italokat az asztaloknál szolgáljuk fel. Ha elfogyna az asztalról bármely fogás, amiből még szívesen enne a társaság, kérésre azonnal feltöltjük. A desszerteket továbbra is önkiszolgáló rendszerben szolgáljuk fel.

Biztonság

Az asztalok között megfelelő védőtávolságot tarunk, felszolgálóink maszkot és gumikesztyűt viselnek és az éttermünkben egyszerre tartózkodó vendégek létszámát 80 főben maximalizáljuk. Természetesen kézfertőtlenítőt is biztosítunk és megkérünk minden kedves vendégünket, hogy érkezéskor használja.

u

KérdÉsek

Kérdésekkel, észrevételekkel kérjük forduljon hozzánk, örömmel segítünk. A vasárnapi ebédekkel kapcsolatban a helyszínen részletes tájékoztatást adunk.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Értesüljön elsőként legújabb cikkeink megjelenéséről, aktuális menüajánlatainkról, rendezvényeinkről és akcióinkról!