Vasárnapi ebédmenü 02.02.

Leves


Tárkonyos szárnyas raguleves,

Házi burgonya gombóccal

Sült zelleres krémleves,

Borsos, zsemlekockával

Főétel


Gesztenyés vadragu,

Krokettel

Kacsacomb,

Narancsos rebarbara szósszal, burgonyafánkkal

Csirkemell steak,

Karamellás csemegével, édesburgonya hasábbal

Zöldséges vagdalt, kelkáposzta levélben kemencében sütve

Szalonna pörcös bulgurral

Brokkolival, sajttal töltött borda, szezámmagos bundában rántva

Karfiolos tartár mártással, burgonyapürével

Egészben sült tarja,

Lilakáposztás, szalonnás pennével

Ricottás, parajos rakott rizsfelfújt

Thai zöldséges harcsaragu,

Udon tésztával

Desszert


Mandulás fehércsokoládé mousse,

Meggy ganache-al

Habos mákos szelet,

Narancs lekvárral

🍲

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt.
DUDOK PÉTER +36 30 203 6546

Fontos információk

Vasárnapi ebéd korlátlan ételfogyasztással

Nyitás: 12:00

Ár: 8.950 Ft/fő.
3-10 éves korig gyerekeknek féláron 4.475 Ft/fő.
0-3 éves kor között: ingyenes.
Az ár korlátlan ételfogyasztást tartalmaz!

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt hozzánk.

+36 30 962 5652
+36 30 203 6546

Esküvői ajánlat kérés

Minta esküvői menüsorok

Az alábbi menük minta ételsorok, az Ön esküvői vacsoráját közösen megegyezve véglegesítjük, figyelembe véve az Önök és vendégeik igényeit.
Az ételsor tartalma minden esetben: 1 leves, 5 főétel (4 húsos és 1 vegetáriánus), 4 féle köret, 2 féle saláta és éjféli menü.
Sütemény, menyasszonyi torta behozható, melyeket extra szervizköltség nélkül szolgálunk fel.

1. menü

Leves

  • Tejszínes tárkonyos vad raguleves

Főétel

  • Sült kacsacomb vörös boros aszalt szilvával
  • Grillezett tarja házi BBQ szósszal
  • Csirkemell roston, friss paradicsommal, bazsalikommal, mozzarellával csőben sütve
  • Sajttal, füstölt tarjával töltött sertésborda 
  • Gomolya sajt rántva, zöldfűszeres joghurtos majonézzel

Köret

  • Tepsis burgonya
  • Friss paradicsomos rizs
  • Burgonyafánk

Éjféli menü (választható)

  • Töltött káposzta
  • Hidegtálak, sajttálak, saláták

2. menü

Leves

  • Marhahúsleves, a benne főtt hús külön tálalva, főtt zöldségek

Főétel

  • Fokhagymás tejben pácolt szűzpecsenye párizsiasan, fűszeres majonézzel
  • Kacsamell karamellás körtével
  • Vadsült, fekete ribizli lekvárral
  • Parajjal és baconnel töltött fogas tekercs, márványsajt szósszal
  • Aszalt sárgabarackkal töltött camembert

Köret

  • Mandulás burgonyafánk
  • Bazsalikomos burgonyapüré
  • Jázmin rizs

Éjféli menü (választható)

  • Töltött káposzta
  • Hidegtálak, sajttálak, saláták

3. menü

Leves

  • Tyúkhúsleves, gazdagon (hús, zöldségek a levesben), házi erős

Főétel

  • Vegyes tál (különböző választható sültekkel)
  • Sajttal, füstölt tarjával töltött sertésborda
  • Sült kacsacomb
  • Csirkemell caprese (paradicsom, mozzarella, bazsalikom)
  • Vadsült, fekete ribizli lekvár
  • Rántott sajt, tartármártás

Köret

  • Tepsis burgonya
  • Rizs 
  • Párolt zöldségek, párolt káposzta

Éjféli menü (választható)

  • Töltött káposzta
  • Hidegtálak, sajttálak, saláták