Marhahúsleves gazdagon
Gulyásleves

Sous vide szarvasgerinc barnamártással és olíva olajon sült céklával
Harcsapaprikás túrós csuszával
Egészben sült szűz erdei gombás kárpáti raguval és friss házi taglitelle-vel
Bacon-be tekert csirkemell steak jalapeno szósszal és grillezett polentával
Kacsacomb fehérboros füge szósszal és burgonyafánkkal
Zöldséges burgonya fasírt tejszínes parajos gnocchival
Juhtúróval, bacon-nel és lilahagymával töltött borda cornflakes bundában medvehagymás burgonyapürével
Konfitált tarja pirosra sült parázs burgonyával

Körtés tiramisu
Fehér csokoládéhab tökmag ropogóssal és málna velővel

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt.
Dudok Péter +36 30 203 6546