Aktuális menüajánlatunk

Fontos megközítési információ: az étterem a Telki fő út felől közelíthető meg, kérjük vendégeinket, hogy GPS javaslat ellenére se menjenek földúton, mert elakadás veszélyes! Köszönjük!

Vasárnapi ebéd korlátlan ételfogyasztással

Ár: 7.950 Ft/fő

3-10 éves korig gyerekeknek féláron 3.980 Ft/fő
3 éves kor alatt ingyenes.
Az ár korlátlan ételfogyasztást tartalmaz!

Fizetési lehetőségek: készpénz és utalás.
Bankkártyát, SZÉP kártyát nem áll módunkban elfogadni.

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt.
DUDOK PÉTER +36 30 203 6546

 

Elérhetőek ajándékutalványaink vasárnapi alkalmainkra!
További információért kattintson ide!

Aktuális menü

Vasárnapi ebédmenü 04. 28.

Vasárnapi ebédmenü 04. 28.

— LEVES — Tavaszi szárnyas raguleves tejfölösen Zöldségkrémleves fűszeres kifli chips-el — FŐÉTEL — Vadsült vörösboros három hagyma szósszal, krokettel Kemencés kacsacomb párolt káposztával, hagymás tepsis burgonyával Csirkemell őszibarackkal csőben sütve,...

Vasárnapi ebédmenü 04. 21.

Vasárnapi ebédmenü 04. 21.

— LEVES — Tárkonyos vadraguleves Kukorica krémleves — FŐÉTEL — Vadsült zsályás erdei gomba szósszal, burgonya rúddal Sült kacsacomb lime-os körte szósszal, burgonya fánkkal Csirkemell steak chedar sajt szósszal, házi spagettivel Kaliforniai paprikával, sajtos omlettel...

Vasárnapi ebédmenü 04. 14.

Vasárnapi ebédmenü 04. 14.

— LEVES — Tyúkhúsleves gazdagon Spárga krémleves fűszeres zsemlekockával — FŐÉTEL — Vadpaprikás, juhtúrós sztrapacskával Sült kacsacomb citrusos erdei gyümölcs szósszal, burgonyafánkkal Csirkemell steak medvehagymás szósszal, gnocchi-val Spárgával, bacon szalonnával...

Vasárnapi ebédmenü 04. 07.

Vasárnapi ebédmenü 04. 07.

— LEVES — Tyúkhúsleves gazdagon Zöldségkrémleves baconos zsemlekockával — FŐÉTEL — Vadsült, tejfölös fekete ribizliszósz, burgonyafánk Kemencés kacsacomb, almás káposzta, hagymás tepsis burgonya Rántott fogas filé, citrusos majonéz, zöldséges jázminrizs Csirkemell...

Vasárnapi ebédmenü 03. 24.

Vasárnapi ebédmenü 03. 24.

— LEVES — Medvehagymás csirkeraguleves Curry-s répakrémleves gnocchi-val — FŐÉTEL — Sült kacsamell mangó szósszal, burgonyafánkkal Harcsafilé rouille mártással, házi tagliatelle-vel Főtt tojással, füstölt főtt tarjával, tormával töltött sertésborda kalács morzsában...

Vasárnapi ebédmenü 03. 17.

Vasárnapi ebédmenü 03. 17.

— LEVES — Babgulyás Burgonyakrémleves — FŐÉTEL — Egészben sült szűzpecsenye Whisky-szósszal, krokettel Gyöngyhagymás csülökragu, pirított kocka burgonyával Csirkemell steak brokkolis szósszal, sajtos bulgur felfújttal Sült kacsacomb narancsos szósszal, burgonyafánkkal...

Vasárnapi ebédmenü 03. 10.

Vasárnapi ebédmenü 03. 10.

— LEVES — Olasz csirkeraguleves Zöldborsókrémleves — FŐÉTEL — Vadsült erdei gomba raguval, gnocchi-val Sült kacsacomb gyömbéres citrusos erdei gyümölcs szósszal, burgonyafánkkal Csirkemell steak jalapeno-s sajtszósszal, jázmin rizzsel Grillezett tarja hagymás mustáros...

Vasárnapi ebédmenü 03. 03.

Vasárnapi ebédmenü 03. 03.

— LEVES — Tavaszi mustáros borjúraguleves Zellerkrémleves zsemlekockával — FŐÉTEL — Sousvide szarvasgerinc narancsos zöld dió raguval, burgonyafánkkal Kemencés kacsacomb lilakáposztás gnocchi-val Csáky rostélyos paprikás szósszal, galuskával Csirkemell steak mézes...

Vasárnapi ebédmenü 02. 25.

Vasárnapi ebédmenü 02. 25.

— LEVES — Gulyásleves szarvashúsból Karfiolkrémleves bab ropogóssal — FŐÉTEL — Szarvas hátszín mustárosan lioni hagymával, steakburgonyával Tejfölös tepsis tarja, rakott tojásos burgonyával Kacsacomb almás káposztával, dödöllével Csirkemell steak bacon szósszal,...

Vasárnapi ebédmenü 02. 18.

Vasárnapi ebédmenü 02. 18.

— LEVES — Borókás, fehérboros vadraguleves Hagymaleves — FŐÉTEL — Kemencés kacsacomb párolt lilakáposztával, szalonnás, hagymás tepsis burgonyával Füstölt tarjával, sült lilahagymával , főtt tojással töltött sertésborda rántva, tormás majonézzel, burgonyapürével...

Vasárnapi ebédmenü 02. 11.

Vasárnapi ebédmenü 02. 11.

— LEVES — Tárkonyos vadraguleves tejszínesen Parajkrémleves sajtos bundáskenyérrel — FŐÉTEL — Vadsült vele sült fokhagymaszósszal, parázs burgonyával Harcsafilé roston zsályás citromos morzsában sütve , citrom szósszal, bulgurral Cornflakes bundában sült csirkemell,...

Vasárnapi ebédmenü 02. 04.

Vasárnapi ebédmenü 02. 04.

— LEVES — Lestyános húsgombócleves Zöldborsókrémleves gnocchi-val — FŐÉTEL — Konfitált kacsamell citrusos áfonyaszósszal, burgonyafánkkal Resztelt szárnyas májjal töltött sertésborda rántva, sült kacsa zsíros burgonyapürével Csirkemell steak borsos cheddar sajt...

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Értesüljön elsőként legújabb cikkeink megjelenéséről, aktuális menüajánlatainkról, rendezvényeinkről és akcióinkról!