— LEVES —
Lestyános pulykaragu leves
Hagymakrémleves sajtos pirítóssal

— FŐÉTEL —
Szerecsen pulykaragu jázmin rizzsel
Kemencében sült libamell aszalt sárgabarackos, birsalmás raguval és burgonyafánkkal
Sült libacombok rokfort sajtos gnocchival
Kolozsvári szalonnával, sült hagymával és sajttal töltött borda rántva steakburgonyával és fűszeres majonézzel
Grillezett csirkemellsteak füstölt lilahagyma szósszal és polentával
Vegetáriánus „hús”-golyók zöldborsó szósszal és burgonyapürével
Zöldfűszeres panko morzsában sült harcsa filé tejszínes, fokhagymás spagettivel
Pecsenye libamájas szarvas bélszín ragu szarvasgombás barnamártással és krokettel

— DESSZERT —
Fehér csokihabos mandulalisztből készült kocka kávés karamell szósszal
Körtés tiramisu

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt.
Dudok Péter +36 30 203 6546