5+1. tipp, hogy milyen esküvői ruhát válasszunk

Szerencsére nagyon sokféle irányú, és árnyaltú a választás lehetősége.  A legfontosabb kérdést saját magának tegye fel: mit áruljon el Önről az a sok-sok fotó, ami az esküvőjén készül? Mit szeretne látni, amikor egy héttel, öt-tíz évvel később ezekre a fényképekre néz?

  1. Őszintén

Kedves ismerősömék úgy döntöttek, hófehér ingben, sötétkék farmerban és hófehér sportcipőben házasodnak. Az esküvői fotókról sugárzott, hogy mindketten eddigi életük legszebb napját élik, a számukra legkomfortosabb módon. A gyönyörű smink, a jó frizura és a virágok tökéletesen kiegészítette tisztaságot tükröző öltözetüket.

  1. A legutóbbi divat szerint

Különös módon ez se szűkíti le a választási lehetőségeket. Talán még soha nem volt ennyire széles az esküvői ruha divatpalettája. A hazai és külföldi divattervezők fantáziája féktelenül szárnyal a múltba, sőt, a jövőbe egyaránt.

  1. D.I.Y.

Előfordul, hogy hiányzik valami pici apróság ahhoz, hogy tökéletes legyen a menyasszonyi ruha. Itt a lehetőség, hogy Ön tegye hozzá azt az egészen jelentéktelennek tűnő apróságot. Lehet, hogy apró gyöngyök szikrázása, csipke, esetleg apró szalagos bokréta lesz, ami újrafogalmazza, és egyedivé varázsolja ruháját.

  1. Többet egyszerre

A hagymahéj-esküvői ruha lehetővé teszi, hogy kaméleon módjára, a pillanatnyi igényekhez igazítsa megjelenését.  A le- és felvehető, alsó-felső variációk zárkózottabbá vagy szellősebbé alakítják, elegánsabbá vagy könnyedebbé teszik a mozgást. Tapasztalatok szerint, az átalakítást, azaz a rögzítés módját kell alaposan szemügyre venni, és kicsit begyakorolni.

  1. A generációkról generációkra öröklődő esküvői ruhákról

Elképzelhető, hogy bőven elég az esküvői ruha tisztíttatása. Például ha a Romanovoktól örökölt történelmi ruhadarabról van szó. Akkor is elég a frissítés, ha egy európai uralkodóháztól kapta kölcsön, akik eredetileg egy híres divattervezőtől rendelték.

Egy néhány generációval korábbi esküvői viselet általában igényel némi változtatást. Az egyik lehetősége, hogy kiegészítőkben, azaz hozzátéve a jelenlegi modellhez, illetve méretre igazíttatva alakíttatja át.

A másik, hogy csupán az anyagot vagy egyes díszítőelemeit használja fel. Utóbbi épp oly megfelelően ápolja a hagyományokat, hiszen Ön nem időutazást, hanem méltó hagyományápolást vállalt.

5+1. Álmai ruhája

Próbálja elképzelni a nagy napot: milyen ruhában mondaná ki a boldogító igent? Hagyja, hogy szíve legmélyéig érezze át ezt az érzést. Ne engedje el a képet! Jegyezze meg. Azt a ruhát válassza, amelyikben ugyan így érez.

Ez az a nap, amikor kompromisszumok nélkül, szíve mélyéről az sugározza: a helyemen vagyok, ez az én utam.

 

🍲

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt.
DUDOK PÉTER +36 30 203 6546

Fontos információk

Vasárnapi ebéd korlátlan ételfogyasztással

Nyitás: 12:00

Ár: 8.950 Ft/fő.
3-10 éves korig gyerekeknek féláron 4.475 Ft/fő.
0-3 éves kor között: ingyenes.
Az ár korlátlan ételfogyasztást tartalmaz!

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt hozzánk.

+36 30 962 5652
+36 30 203 6546

Minta esküvői menüsorok

Az alábbi menük minta ételsorok, az Ön esküvői vacsoráját közösen megegyezve véglegesítjük, figyelembe véve az Önök és vendégeik igényeit.
Az ételsor tartalma minden esetben: 1 leves, 5 főétel (4 húsos és 1 vegetáriánus), 4 féle köret, 2 féle saláta és éjféli menü.
Sütemény, menyasszonyi torta behozható, melyeket extra szervizköltség nélkül szolgálunk fel.

1. menü

Leves

  • Tejszínes tárkonyos vad raguleves

Főétel

  • Sült kacsacomb vörös boros aszalt szilvával
  • Grillezett tarja házi BBQ szósszal
  • Csirkemell roston, friss paradicsommal, bazsalikommal, mozzarellával csőben sütve
  • Sajttal, füstölt tarjával töltött sertésborda 
  • Gomolya sajt rántva, zöldfűszeres joghurtos majonézzel

Köret

  • Tepsis burgonya
  • Friss paradicsomos rizs
  • Burgonyafánk

Éjféli menü (választható)

  • Töltött káposzta
  • Hidegtálak, sajttálak, saláták

2. menü

Leves

  • Marhahúsleves, a benne főtt hús külön tálalva, főtt zöldségek

Főétel

  • Fokhagymás tejben pácolt szűzpecsenye párizsiasan, fűszeres majonézzel
  • Kacsamell karamellás körtével
  • Vadsült, fekete ribizli lekvárral
  • Parajjal és baconnel töltött fogas tekercs, márványsajt szósszal
  • Aszalt sárgabarackkal töltött camembert

Köret

  • Mandulás burgonyafánk
  • Bazsalikomos burgonyapüré
  • Jázmin rizs

Éjféli menü (választható)

  • Töltött káposzta
  • Hidegtálak, sajttálak, saláták

3. menü

Leves

  • Tyúkhúsleves, gazdagon (hús, zöldségek a levesben), házi erős

Főétel

  • Vegyes tál (különböző választható sültekkel)
  • Sajttal, füstölt tarjával töltött sertésborda
  • Sült kacsacomb
  • Csirkemell caprese (paradicsom, mozzarella, bazsalikom)
  • Vadsült, fekete ribizli lekvár
  • Rántott sajt, tartármártás

Köret

  • Tepsis burgonya
  • Rizs 
  • Párolt zöldségek, párolt káposzta

Éjféli menü (választható)

  • Töltött káposzta
  • Hidegtálak, sajttálak, saláták