fbpx

5+1. tipp, hogy milyen esküvői ruhát válasszunk

Szerencsére nagyon sokféle irányú, és árnyaltú a választás lehetősége.  A legfontosabb kérdést saját magának tegye fel: mit áruljon el Önről az a sok-sok fotó, ami az esküvőjén készül? Mit szeretne látni, amikor egy héttel, öt-tíz évvel később ezekre a fényképekre néz?

  1. Őszintén

Kedves ismerősömék úgy döntöttek, hófehér ingben, sötétkék farmerban és hófehér sportcipőben házasodnak. Az esküvői fotókról sugárzott, hogy mindketten eddigi életük legszebb napját élik, a számukra legkomfortosabb módon. A gyönyörű smink, a jó frizura és a virágok tökéletesen kiegészítette tisztaságot tükröző öltözetüket.

  1. A legutóbbi divat szerint

Különös módon ez se szűkíti le a választási lehetőségeket. Talán még soha nem volt ennyire széles az esküvői ruha divatpalettája. A hazai és külföldi divattervezők fantáziája féktelenül szárnyal a múltba, sőt, a jövőbe egyaránt.

  1. D.I.Y.

Előfordul, hogy hiányzik valami pici apróság ahhoz, hogy tökéletes legyen a menyasszonyi ruha. Itt a lehetőség, hogy Ön tegye hozzá azt az egészen jelentéktelennek tűnő apróságot. Lehet, hogy apró gyöngyök szikrázása, csipke, esetleg apró szalagos bokréta lesz, ami újrafogalmazza, és egyedivé varázsolja ruháját.

  1. Többet egyszerre

A hagymahéj-esküvői ruha lehetővé teszi, hogy kaméleon módjára, a pillanatnyi igényekhez igazítsa megjelenését.  A le- és felvehető, alsó-felső variációk zárkózottabbá vagy szellősebbé alakítják, elegánsabbá vagy könnyedebbé teszik a mozgást. Tapasztalatok szerint, az átalakítást, azaz a rögzítés módját kell alaposan szemügyre venni, és kicsit begyakorolni.

  1. A generációkról generációkra öröklődő esküvői ruhákról

Elképzelhető, hogy bőven elég az esküvői ruha tisztíttatása. Például ha a Romanovoktól örökölt történelmi ruhadarabról van szó. Akkor is elég a frissítés, ha egy európai uralkodóháztól kapta kölcsön, akik eredetileg egy híres divattervezőtől rendelték.

Egy néhány generációval korábbi esküvői viselet általában igényel némi változtatást. Az egyik lehetősége, hogy kiegészítőkben, azaz hozzátéve a jelenlegi modellhez, illetve méretre igazíttatva alakíttatja át.

A másik, hogy csupán az anyagot vagy egyes díszítőelemeit használja fel. Utóbbi épp oly megfelelően ápolja a hagyományokat, hiszen Ön nem időutazást, hanem méltó hagyományápolást vállalt.

5+1. Álmai ruhája

Próbálja elképzelni a nagy napot: milyen ruhában mondaná ki a boldogító igent? Hagyja, hogy szíve legmélyéig érezze át ezt az érzést. Ne engedje el a képet! Jegyezze meg. Azt a ruhát válassza, amelyikben ugyan így érez.

Ez az a nap, amikor kompromisszumok nélkül, szíve mélyéről az sugározza: a helyemen vagyok, ez az én utam.

 

🍲

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt.
DUDOK PÉTER +36 30 203 6546

Fontos információk

Vasárnapi ebéd korlátlan ételfogyasztással

Nyitás: 12:00

Ár: 8.950 Ft/fő.
3-10 éves korig gyerekeknek féláron 4.475 Ft/fő.
0-3 éves kor között: ingyenes.
Az ár korlátlan ételfogyasztást tartalmaz!

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt hozzánk.

+36 30 962 5652
+36 30 203 6546

Esküvői ajánlat kérés

Minta esküvői menüsorok

Az alábbi menük minta ételsorok, az Ön esküvői vacsoráját közösen megegyezve véglegesítjük, figyelembe véve az Önök és vendégeik igényeit.
Az ételsor tartalma minden esetben: 1 leves, 5 főétel (4 húsos és 1 vegetáriánus), 4 féle köret, 2 féle saláta és éjféli menü.
Sütemény, menyasszonyi torta behozható, melyeket extra szervizköltség nélkül szolgálunk fel.

1. menü

Leves

  • Tejszínes tárkonyos vad raguleves

Főétel

  • Sült kacsacomb vörös boros aszalt szilvával
  • Grillezett tarja házi BBQ szósszal
  • Csirkemell roston, friss paradicsommal, bazsalikommal, mozzarellával csőben sütve
  • Sajttal, füstölt tarjával töltött sertésborda 
  • Gomolya sajt rántva, zöldfűszeres joghurtos majonézzel

Köret

  • Tepsis burgonya
  • Friss paradicsomos rizs
  • Burgonyafánk

Éjféli menü (választható)

  • Töltött káposzta
  • Hidegtálak, sajttálak, saláták

2. menü

Leves

  • Marhahúsleves, a benne főtt hús külön tálalva, főtt zöldségek

Főétel

  • Fokhagymás tejben pácolt szűzpecsenye párizsiasan, fűszeres majonézzel
  • Kacsamell karamellás körtével
  • Vadsült, fekete ribizli lekvárral
  • Parajjal és baconnel töltött fogas tekercs, márványsajt szósszal
  • Aszalt sárgabarackkal töltött camembert

Köret

  • Mandulás burgonyafánk
  • Bazsalikomos burgonyapüré
  • Jázmin rizs

Éjféli menü (választható)

  • Töltött káposzta
  • Hidegtálak, sajttálak, saláták

3. menü

Leves

  • Tyúkhúsleves, gazdagon (hús, zöldségek a levesben), házi erős

Főétel

  • Vegyes tál (különböző választható sültekkel)
  • Sajttal, füstölt tarjával töltött sertésborda
  • Sült kacsacomb
  • Csirkemell caprese (paradicsom, mozzarella, bazsalikom)
  • Vadsült, fekete ribizli lekvár
  • Rántott sajt, tartármártás

Köret

  • Tepsis burgonya
  • Rizs 
  • Párolt zöldségek, párolt káposzta

Éjféli menü (választható)

  • Töltött káposzta
  • Hidegtálak, sajttálak, saláták