— LEVES —
Halászlé
Gesztenyekrémleves mandulás piskótakockával

— FŐÉTEL —
Szürkeharcsa füstölt paprika szósszal és túrós csuszával
Vadsült vadas szósszal és zsemlegombóccal
Kacsamell birsalmaszósszal és burgonyafánkkal
Csemege uborkával, sajttal, füstölt tarjával töltött borda panko morzsában rántva párolt zöldségekkel
Csirkemell steak zöldborsó szósszal és szerecsen gratin burgonyával
Töltött káposzta és vegetáriánus töltött káposzta
Rózsabors kéregben sült szűz dijoni mustáros szósszal és jázmin rizzsel

— DESSZERT —
Mascarponés gesztenye pohárkrém meggyvelővel
Marcipános-mákos kocka

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt!
Dudok Péter +36 30 203 6546