— LEVES —
Vadraguleves
Gombakrémleves, rókagombás házi nudlival

— FŐÉTEL —
Vargányás vadragu petrezselymes burgonya rúddal
Egészben sült BBQ tarja fűszeres tejföllel, sült tésztával
Kacsamell mézes dijoni szósszal, burgonyafánkkal
Egészben sült szűzpecsenye karamellizált diós birsalmaszósszal, kesudiós rizzsel
Zöldségekkel, vegetáriánus füstölt gabona kolbásszal, gomolyával rakott bulgur
Füstölt szalonnával borított szürkeharcsa filé ratatoulle szósszal, francia rakott burgonyával
Fűszerpaprikás párizsi bundában sült csirkemell bazsalikomos olívás káposztasalátával, fokhagymás párolt répával
Füstölt, főtt, kemencében sült csülök tejszínes tormaszósszal, hagymás tepsis burgonyával

— DESSZERT —
Mascarponés pohárkrém szedervelővel, pirított zabpehellyel
Körtés torta karamellszósszal

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt! Dudok Péter +36 30 203 6546