— LEVES —
Rozmaringos vadraguleves, burgonya gombóccal
Olasz zöldségleves

— FŐÉTEL —
Szürkemarha borjú paprikás, tojásos galuska
Csirkemell steak, négy sajtos gnocchi-val
Sült kacsacomb almás-rozmaringos-fehérboros szósszal, pirított kockaburgonyával
Tőkehalfilé vargányás süllőpofa raguval, tagliatelle
Szarvas sült zöld dió raguval, burgonyafánkkal
Lilahagymás, juhtúrós rakott puliszka
Aszalt sárgabarackkal, libamájjal, sajttal töltött sertésborda kukorica bundában sütve, burgonyapürével
Malaccsülök párolt ázsiai káposztával

— DESSZERT —
Mákosguba pohárkrém
Citromos túrókocka

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt! Dudok Péter +36 30 203 6546