— LEVES —
Szürkemarha gulyás házi csipetkével
Karfiolkrémleves répás házi nudlival
— FŐÉTEL —
Fokhagymás szürkemarha borjúsült, hagymás-tepsis steak burgonyával
Harcsapaprikás, túrós csuszával
Három hagymás szarvasragu, petrezselymes burgonya rúddal
Zöldségekkel töltött vajas tészta bazsalikomos zöldborsópürével
Sajtbundában sült csirkemell medvehagyma szósszal, aszalt paradicsomos rizzsel
Parasztkolbásszal, sajttal, lilahagymával töltött sertésborda rántva, répás-rozmaringos-vajas bulgurral
Pácolt tarja grillezve, medvehagymás burgonyapürével
Charolais marha hátszín rostélyos, édesburgonya hasábbal
— DESSZERT —
Erdei gyümölcsös tiramisu pohárkrém
Fehér csokoládé mousse kávé ganachéval töltve