— LEVES —
Sült paszternák krémleves magvas zsemlekockával
Tyúkhúsleves gazdagon
— FŐÉTEL —
Egészben sült szarvas hátszín birsalmás, dijoni mustáros-mézes szósszal,
almás krokettel
Sült kacsacomb pirított diós birsalma szósszal,
diós burgonyafánkkal
Magvas bundában sült sertésborda rántva mogyoróvajas majonézzel,
burgonyapürével
Grillezett tarja édes-savanyú szósszal,
sült tojásos rizzsel
Durva borsos fogasfilé hollandi mártással,
bulgurral
Pankó morzsában sült füstölt gomolya birsalma tartárral,
mazsolás rizzsel
Aszalt paradicsomos, cheddar sajtos csirkeragu,
tagliatellével
Sertés szűzpecsenye erdei gombaraguval,
grillezett polentával
— DESSZERT —
Birsalmás pite pohárkrém török mogyorós tejszínhabbal
Oroszkrém kocka rumos mazsola raguval
A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt! Dudok Péter +36 30 203 6546