— LEVES —
Gesztenyekrémleves
Thai harcsaleves udon tésztával

— FŐÉTEL —
Sült kacsacomb vörösboros aszalt szilva szósszal,
burgonyafánkkal
Vadsült burgundi mártással,
krokettal
Camembert sajttal és parajjal töltött csirkemell,
sajtszószos gnocchival
Pácolt szűzpecsenye fűszeres pankó morzsában sütve remoulade mártással,
vadrizses piláffal
Füstölt gomolya sajttal töltött sertésborda majonézes BBQ szósszal,
fűszeres steak burgonyával
Fermentált harcsafilé roston hagymás majonézzel,
burgonyapürével
Grillezett tarja sült bacon szalonnás-mustáros szósszal,
grillezett polentával
Vegetáriánus töltött káposzta

— DESSZERT —
Zserbó mousse
Kókuszkrémes kocka kiwi szósszal

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt! Dudok Péter +36 30 203 6546