— LEVES —
Francia hagymaleves
Zöldfűszeres vadraguleves
— FŐÉTEL —
Csirkemell steak limeos mangó szósszal,
burgonyafánkkal
Kemencés kacsacomb,
káposztás gnocchival
Kaliforniai paprikás harcsaragu,
szalonna pörcös galuskával
Sajttal sonkával töltött borda corn flakes bundában rántva,
salsa kukoricás rizzsel
Grillezett tarja chili szósszal,
coleslaw salátával és steak burgonyával
Vadsült áfonyás barnamártással,
krokettal
Mustáros-fűszeres szűz szeletek morzsában sütve jalapenos majonézzel,
párolt zöldségekkel
Parajos lasagne mozzarellával
— DESSZERT —
Limeos sajtkrém pohárban áfonya lekvárral
Diós csokoládé mousse sárgabarack velővel
A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt! Dudok Péter +36 30 203 6546