— LEVES —
Vadraguleves
Édesburgonya krémleves pirított tökmaggal

— FŐÉTEL —
Vadsült házi áfonyalekvárral,
krokettal
Sült kacsacomb gyömbéres-citrusos BBQ szósszal,
burgonyafánkkal
Csirkemell steak jalapenos sajtszósszal,
grillezett polentával
Tejszínes csiperkegombás harcsaragu,
gnocchival
Füstölt csülökkel, sült hagymával töltött sertésborda rántva
tormás majonézzel, burgonyapürével
Egészben sült tarja fehérboros párolt káposztával,
házi füstölt sonkás burgonyarúddal
Párizsi bundában sült szűzpecsenye érmék
fokhagymás tejföllel, párolt zöldséggel
Zöldséges burgonyapite lilahagyma chutney-val

— DESSZERT —
Erdei gyümölcsös tiramisu
Túrós kocka pezsgős meggyszósszal

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt! Dudok Péter +36 30 203 6546