— LEVES —
Marhahúsleves gazdagon
Fokhagymakrémleves zsemlekockával
— FŐÉTEL —
Zsályás szarvasragu,
rókagombás burgonyarúddal
Fogasfilé
kesudiós, olívás, lime-os házi spagettivel
Sajttal, parasztsonkával töltött sertésborda rántva,
sült hagymás burgonyapürével
Kemencében sült kacsamell eperszósszal,
burgonyafánkkal
Véres hurkával töltött sertésszűz pecsenye fehérboros fermentált káposztaszósszal,
tepertős burgonyás rétessel
Grillezett tarja mézes mustáros szósszal,
durvaborsos steak burgonyával
Csirkemell karotta bundában rost lapon sütve, korianderes fokhagymás tejföllel,
karottás rizzsel
Sütőtökös, parajos lasagne márványsajttal
— DESSZERT —
Rigó Jancsi pohárkrém
Mákos aranygaluska marcipán szósszal
A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt! Dudok Péter +36 30 203 6546