— LEVES —
Zsályás citromos vad raguleves gnocchi-val

Sárgabarack krémleves

— FŐÉTEL —

Sousvide szarvas gerinc szeletek zöldfűszeres morzsában pirítva bazsalikomos lime-os joghurttal, házi krokettel

Sült kacsacomb chilis eper szósszal, burgonya fánkkal

Csirkemell steak friss salsával, kukoricás chili pelyhes rizzsel

Sajttal füstölt tarjával töltött sertésborda cornflakes bundában, coleslaw salátával, burgonya pürével

Tintahal szószban pácolt harcsafilé szezám olajos édes savanyú szósszal, sült tésztával

Grillezet tofu karalábé szósszal, barna basmati rizzsel

Egészben sült szűzpecsenye mézes mustáros szósszal, steak burgonyával

Pácolt tarja ajvár szósszal, grillezet zöldségekkel

— DESSZERT —

Kókuszos fehér csokoládé ganache, sült kókusz habcsókkal

Étcsokoládé mousse erdei gyümölcs salsával ropogós keksz morzsával