— LEVES —

Tárkonyos raguleves khinkalival
Erdei gyümölcsleves

— FŐÉTEL —

Sült kacsacomb karamellás körteszósszal, burgonyafánkkal
Erdei gombás lasagne
Csirkemell steak jalapenjo-s chedar sajtszósszal, gnocchi-val
Főtt, füstölt tarjával, főtt tojással, lila hagymával, sajttal töltött sertésborda rántva, sajtos burgonya pürével
Marhalábszár pörkölt, kelkáposztás szalonnás galuskával
Cukkini bundás szűzpecsenye fokhagymás tartármártással, párolt zöldséggel
Pácolt harcsafilé brokkolis szósszal, házi olivás petrezselymes tagliatellevel
Szarvassült osso bucco szósszal, zöldfűszeres burgonyarúddal

— DESSZERT —

Cassata siciliana
Hideg túrógombóc pirított zabpehelyben forgatva, tejfölös tejszínhabbal és áfonya lekvárral

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt.
DUDOK PÉTER +36 30 203 6546