— LEVES —
Vadraguleves gnocchi-val
Fokhagymakrémleves fűszeres zsemlekockával
— FŐÉTEL —
Kemencés vadsült vadasmártással, zsemlegombóccal
Kacsacomb áfonyaszósszal, burgonyafánkkal
Sajttal, füstölt tarjával, lilahagymával töltött sertésborda rántva, burgonyapürével
Sütőtökös parajos gnocchi
Csirkemell steak édes-csípős zöldségekkel, jázmin rizzsel
Sertés szűzpecsenye egészben sütve bakonyi gombapaprikással, galuskával
Harcsafilé borsos pankó morzsában sütve citrusos majonézzel, cukkínis bulgurral
Pácolt tarja steak gyöngyhagymás pecsenyelével, grillezett polentával
— DESSZERT —
Rákóczi túrós pohár krém
Pisztáciás málnás kocka
🍲
A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt. DUDOK PÉTER +36 30 203 6546