Úgy tűnhet, ez az az évszak, ami a legkevesebb meglepetést okozhatja. A nyári melegben tartott esküvő azonban tapasztalt rendezvényszervezői feladatot igényel. Vajon mit rejtenek a nyári esküvők titokdobozai, amire jó felkészülniük?

  1. Esküvő? Helyben!

A házasságkötő terem lefoglalásának egyeztetésétől és a lagzi helyszínére utazástól egyetlen döntéssel megszabadulhat. Tartsa polgári esküvőjét is a Dudok Rendezvényház falai között vagy teraszán. Itt minden, amire szüksége van, valóban karnyújtásnyira vagy néhány lépés távolságra van Öntől.

  1. Folyadék és stressz

Stressz, száraz meleg, a készülődés miatti fáradtság – dehidratáltságot okoz. Ha ez kávé és/vagy alkohol fogyasztásával társul fokozottan fontos a folyadékpótlás. A Dudok Rendezvényház pincérei árnyékként suhanva teszik a vendégek keze ügyébe – egyéb rendelések mellett – a vizet. Az idejében pótolt víz csökkenti a fáradtságot, és a másnap is könnyebb lesz vele.

  1. Természetesen – hűvösben

Nyáron kora este is melegít a nap, de Budakeszi és Telki között, az erdőben és a hűvös falak között, a legnagyobb kánikulában enyhe az idő. Ez az egyik legcsábítóbb és legvonzóbb ebben az esküvőhelyszínben.

  1. Idősek és gyerekek

A legnagyobb odafigyelést igénylik, hajlamosak megfeledkezni róla, hogy gondoskodjanak magukról. Önöknek sem kell körülöttük sertepertélni, átadhatják magukat a nagy nap élvezetének. A Dudok Rendezvényház csapata figyel az ő igényeikre is.

  1. Lenge és váltó

Nincs kellemetlenebb az elcsúszott sminknél, átizzadt ruhánál, borfoltos ingnél, vízbe ült ülepű nadrágnál, szétesett frizuránál. A minőségi, nyári dekorkozmetikumok, a szertartásosból szexin szétomló frizurák, és a váltóruha biztosíték ezekre a fordulatokra. E miatt ne aggódjon!

  1. Kényelmes fuvar

Ha mégis szükség van extra, helyben nem hozzáférhető segítségre, a Dudok Rendezvényház éjszakai fuvar szolgáltatása eljuttatja vendégeit az „elsősegély” helyszínére, ahol akár ruhát válthat.

  1. Sokáig világosban

Ha vetíteni kívánnak vagy más fénytechnikát álmodtak meg erre a napra, tervezzék meg, egy előre egyeztetett időpontban, leendő esküvőjük helyszínén. Egy finom csésze kávé mellett érdemes ezt megbeszélhetik a Dudok Rendezvényházban.

  1. Minden, ami hűt – kívül

Permet spray, frissítő kendő és permet kapu. Utóbbi adja az egyik legkellemesebb, egész testre kiterjedő felfrissülést. Ráadásul a gyerekek játéknak tartják, és hosszú ideig leköti a figyelmüket. Máris biztosítottak egy programot számukra.

  1. … és belül

Jégkrémek, shakek, koktélok, bólék… a másik, mennyországot jelentő felfrissülés források – ezt se felejtsék el egyeztetni. Alkoholos és alkoholmentes változatban egyaránt.

  1. Könnyű ételek

A hosszú ideig tartó tánchoz meg kell „ágyazni” a gyomorban. Ezeket kérhetik ültetéses vacsoraként vagy svédasztalon. A Dudok Rendezvényház konyhájában mesésen jó szakács készül arra, hogy elkészítse a lehető legfinomabb ételeket az Önök kívánsága szerint. A tortát máshol rendelnék? Nyugodtan, és várjuk Önöket szeretettel!