10 érv a téli esküvő mellett

Nincs mire várniuk! A szerelem és a boldogító igen, nem évszakfüggő. Ha ránézek Tim Urban pici kockákból álló rajzára, hogy hány hét a végtelennek tűnő élet, szíven üt, mennyire fontos jól gazdálkodni a közös jövőre szánt idővel. Ha mégis konkrétabb tényekre van szükségük ahhoz, hogy ne halogassák tovább a nász időpontját, vegyük sorra a téli esküvő melletti érveket.

1. Mi az, ami csak a téli esküvőn fordul elő?

Hó, zúzmara, jégcsap, toboz, fenyőág és fagyöngy. Alkoholos és alkoholmentes italok, amiket máskor csak az adventi vásárokon és a hüttékben élvezhet. Zárt vagy meleg anyagokból készült esküvői viseletek, és csupa olyan pillanat, ami a télhez kötődik.

 

2. Ön ismeri a rendezvényhelyszínek téli ajánlatát?

Kedvezőbbek, mint a nyáriak. Ha gyűjtenek valamire, akkor ez fontos szempont lehet, amikor a költségekkel kalkulálnak. Ha úgy érzik, mindenük megvan, a megtakarítás összegét felajánlhatják jótékony célra. Az adományozás kultúrája újraéledő szokás. Válasszanak mindkettőjük számára fontos célt, ami a közös életük új élménye lesz, és így, azt még több emberrel oszthatják meg.

3. Téli esküvői meghívók és ajándékok

Elegáns és vicces ötletek lapulnak grafikusok és szervezők mappáinak mélyén, mert kizárólag a téli esküvőkön állják meg a helyüket. Engedjék ki a szellemet a palackból! Vérmérsékletük szerint válogathatnak a mértanilag pontos hópihéktől a tréfás hóembereken keresztül a Jégvarázsig. Ha nagyobb fricskára vágynak, a tél közepén rendezzenek karibi hangulatú esküvői bulit!

 

4. Télre szőrmét, műszőrmét és tollat!

Érzéki és finom anyagok a menyasszonynak: csiklandoznak és simogatnak. Választhat belőle észvesztően sokat és épp csak jelzés értékűt. Egy kellemes illatú parfümmel mindenki kétszer áll sorba gratulálni és több tucatszor, hogy a menyasszonnyal táncoljon. A nászéjszaka stílusa és hangulata maradjon az Önök titka!

5. Fantasztikus fotók: hóval és hó nélkül

A téli esküvő egyik előnye, hogy az esküvői fotózáson nem kell annyiszor púderezni és nem kap senki hőgutát. Ha havas a háttér, Önök gyönyörűek lesznek fekete-fehér sakktábla-kontrasztként, ám ha a csupasz téli táj adja a hátteret, a fotókból szinte kilépnek majd életteli, 3D-s vizuális élményként.

6. Esküvői dekoráció

A korai sötétedés miatt gyönyörűen érvényesül a világítás. Fantasztikusan széles technikai lehetőség áll rendelkezésre, amiből Önök kedvükre választhatnak az esküvői vacsorához, a tánchoz és a különböző esküvői eseményekhez.

7. Hideg – meleg, nász és nászút

Poén kellemes helyre utazni nyáron, de még nagyobb télen, amikor a kollégáik elkámpicsorodva beszélnek a kiszámíthatatlan időjárásról. A repülőtérre érdemes réteges öltözékben érkezni, és a nászútra vásárolni néhány új, lenge ruhadarabot, ami még emlékezetesebbé teszi közös életük első napjait.

8. Az esküvő – új kezdet

Az esküvő olyan szertartás, amely a két fél közös akaratából, szándékából születik. Bár nehéz tökéletesen tiszta lappal kezdeni, de mi mással lenne érdemesebb? A téli esküvő ajándéka, hogy a hó vagy a havazás illúziója különös tisztaságot sugall.

9. Télen majd’ mindenki otthon van

Egy nyári esküvőn millió időpont ütközhet a vendégek terveivel: nyaralás, rokonlátogatás, építkezés, eljegyzés, esküvő, fesztiválok… Végre egy téli esküvő – sóhajt fel, aki kézhez kapja az Önök meghívóját.

10. A téli esküvő üzenete

A tél az elcsendesedés hónapja, amit a tavasz családi, anyagi, szakmai… termékenysége követ. A nyár felhőtlen öröme után ősszel ismét több idő lesz összebújni, majd újra jön a tél, és már ünnepelhetik is az első házassági évfordulójukat.