fbpx

Ajándékutalvány

Ajándékozzon gasztronómiai élményt! Az igazi érték az együtt töltött idő, a tartalmas beszélgetések s ha mindez ráadásul finom ételekkel is párosul, na az az igazi főnyeremény! Ajándékozzon Dudok utalványt!

Az utalványok kétféle értékben elérhetőek

8 950,- / fő (korlátlan ételfogyasztás)
12 500,- / fő (korlátlan étel- és italfogyasztás, röviditalok kivételével)

Felhasználási feltételek

Az utalványok kizárólag éttermünkben használhatók fel valamely büféasztalos napon, mely során az aznapi menüajánlatra válthatók be.

Az utalványok értéke készpénzre nem váltható!

Egy utalványt egy személy használhat fel, de azok nem személyhez kötöttek, így lehetőség van az ajándékozás céljából történő vásárlásra is.

Az ajándékutalványok érvényessége a vásárlástól számított 6 hónap!

A felhasználást megelőzően telefonon történő asztalfoglalás szükséges (+36 30 962 5652), melynél kérjük azt is jelezni, hogy a fogyasztásnál utalvány kerül felhasználásra!

Az utalványok folyamatosan elérhetőek.

Dudok Rendezvényház
+36 30 962 5652

Budakeszi, Budakeszi Erdészet Kísérleti telep, 2092

Esküvői ajánlat kérés

Minta esküvői menüsorok

Az alábbi menük minta ételsorok, az Ön esküvői vacsoráját közösen megegyezve véglegesítjük, figyelembe véve az Önök és vendégeik igényeit.
Az ételsor tartalma minden esetben: 1 leves, 5 főétel (4 húsos és 1 vegetáriánus), 4 féle köret, 2 féle saláta és éjféli menü.
Sütemény, menyasszonyi torta behozható, melyeket extra szervizköltség nélkül szolgálunk fel.

1. menü

Leves

  • Tejszínes tárkonyos vad raguleves

Főétel

  • Sült kacsacomb vörös boros aszalt szilvával
  • Grillezett tarja házi BBQ szósszal
  • Csirkemell roston, friss paradicsommal, bazsalikommal, mozzarellával csőben sütve
  • Sajttal, füstölt tarjával töltött sertésborda 
  • Gomolya sajt rántva, zöldfűszeres joghurtos majonézzel

Köret

  • Tepsis burgonya
  • Friss paradicsomos rizs
  • Burgonyafánk

Éjféli menü (választható)

  • Töltött káposzta
  • Hidegtálak, sajttálak, saláták

2. menü

Leves

  • Marhahúsleves, a benne főtt hús külön tálalva, főtt zöldségek

Főétel

  • Fokhagymás tejben pácolt szűzpecsenye párizsiasan, fűszeres majonézzel
  • Kacsamell karamellás körtével
  • Vadsült, fekete ribizli lekvárral
  • Parajjal és baconnel töltött fogas tekercs, márványsajt szósszal
  • Aszalt sárgabarackkal töltött camembert

Köret

  • Mandulás burgonyafánk
  • Bazsalikomos burgonyapüré
  • Jázmin rizs

Éjféli menü (választható)

  • Töltött káposzta
  • Hidegtálak, sajttálak, saláták

3. menü

Leves

  • Tyúkhúsleves, gazdagon (hús, zöldségek a levesben), házi erős

Főétel

  • Vegyes tál (különböző választható sültekkel)
  • Sajttal, füstölt tarjával töltött sertésborda
  • Sült kacsacomb
  • Csirkemell caprese (paradicsom, mozzarella, bazsalikom)
  • Vadsült, fekete ribizli lekvár
  • Rántott sajt, tartármártás

Köret

  • Tepsis burgonya
  • Rizs 
  • Párolt zöldségek, párolt káposzta

Éjféli menü (választható)

  • Töltött káposzta
  • Hidegtálak, sajttálak, saláták