Az esküvőszervezés nem romantikus. A Mamma Mia című film szerint például az ABBA dalok éneklése segít, hogy stressz nélkül éljük át. Bizonyára ugyan így beválik kedvenc együttesünk vagy énekesünk zenéinek hallgatása, ami emlékeinkben majd ennek az időszaknak a védjegyévé válik. Ha bekapcsolta a lejátszót, máris nézhetjük a praktikus feladatok sorát!

  1. Előfoglalás

Az előfoglalás a téli, kora tavaszi szezonban a házasulandók barátja: kedvezőbb árak, szerencsés esetben több szabad időpont és kapacitás. Ez könnyebb szervezhetőséget jelent. Nincs még tele a fodrász, a sminkes, a fotós naptárja és a kölcsönzőkben, üzletekben sincs „esküvői szezon”.

  1. Költségvetés

Az esküvőtervezés költségvetése olyan, mint a jól megtervezett építkezés: a végére egy rubrikában sem marad ugyan az a szám. Az Excel tábla ezt segít átlátni. Szerencsére a Dudok Rendezvényház rutinos partner: megoldások széles palettáját tárja a házasulandók elé. Mindenre van megoldás!

  1. Résztvevők, gyerekek

Átlátható táblázatos, felhős, ülésrendes verziók készülhetnek. Ez az Ön esküvője, minden legyen gördülékeny és felhőtlen. A várható gyereklétszámot se felejtse megemlíteni egyeztetéskor, hogy elég etető vagy ülésmagasító álljon rendelkezésre a Nagy Napon.

  1. Időpontok

Az időpont foglalásakor az „előszezon” több szabad választást nyújt. Ezt érdemes az Önök hasznára fordítani. Az ünnepek, ballagások stb. időszakában nehezebb minden igényt kielégítő időpontot találni.

  1. Foglalások

Ha pontos listát vezet a foglalásokról, „elengedheti” az elvégzett feladatokat. Így elkerülhető az „azt hittem, ezt te intézed” helyzet…  A lefoglalt, leelőlegezett szolgáltatást kipipálhatja.

  1. Menü

Keresse fel a Dudok Rendezvényházat előre egyeztetett időpontban. A Rendezvényház szakembere nagy tapasztalattal, jó partnere lesz. Segítségére lesz ötletei megvalósításában vagy olyan tippeket adhat, amire nem is gondolt korábban.

  1. Fotós

Nem kell fáradnia külön a szervezéssel: kérje a helyszín fotósát. Megtekintve referenciáit, látni fogja, hogy a helyismeret itt is sokat számít.

  1. Meghívók, ültetőkártyák és ajándék a meghívottaknak

Apró, hófehér kövek tüllbe csomagolva, dekoratív gyertyák, az alkalomra felcímkézett borok, kedves plüssök a gyerekeknek… Biztos lehet benne, hogy minden akkor és ott a helyén lesz.

  1. Díszítés

Ha több helyszínen használja ugyan azt a díszítést, annak részletes „költöztetési” tervét se felejtse el személyekhez és időpontokhoz rendelni. Esetleg bízza ezt is a Rendezvényházra – talán ez a legkényelmesebb megoldás.

  1. Közlekedés

Ne vegyen a vállára felesleges feladatokat! A Rendezvényház kisbuszával ez a kérdés is megoldódik, tervezzen úgy, hogy kevesebb szervezési feladatot ad a vendégeinek is.

10+1. Végre: a menyasszony és vőlegény

A legfontosabbak: Önök!

A Dudok Rendezvényház csapata és specialistái tudnak mindent az esküvőkről, családi, baráti összejövetelekről, ünnepekről. Több évtizedes tapasztalatukkal segítik Önt élete egyik legfontosabb napján. Mindent elkövetnek, hogy Ön és a vendégei jó szívvel távozzanak és térjenek vissza újra!