Szimpatikusabbak a hagyományok vagy új utakat kutatnak? Esetleg eltérő a véleményük, és megegyezést keresnek, kit hívjanak az esküvőjükre? A Dudok Rendezvényházban megtalálják mindazokat a feltételeket, amellyel meg tudják valósítani elképzeléseiket és maximálisan elégedettek lesznek.

  1. Variáció: mindenki, együtt

Barátok, kollégák, rokonok… Az ültetési rend segítségükre lesz, hogy a – kezdetben ismeretlenek – se feszengjenek. Önök jól ismerik a meghívott vendégeiket, tudni fogják, kiket érdemes megismertetni vagy éppen a lehető legtávolabb ültetni.

A köszöntések, játékok, fellépő vendég stb. segítenek megtalálni a közös nevezőt. Forduljon bizalommal a ceremónia mester-szolgáltatáshoz!

  1. Variáció: mindenki, külön-külön

Időben eltolva, mindenki boldogan. Úgy vélik, közösségeik eltérő igényűek, más-más stílust, beszélgetési és szórakozási karaktert képviselnek, más-más módon ünnepelnének? Osszák őket csoportokra.

Ha valaki, aki Önöknek fontos, adott körülmények miatt nem tudott jelen lenni a kihirdetett esküvő időpontjában, tarthatnak „pótnapot”. Üljék meg újra az esküvőjüket, erősítsék meg immár a korábban távolmaradt szerettükkel fogadalmukat.

  1. Variáció: kevesen, és nyugodtan

Lehet, hogy Ön egy olyan esküvőre vágyik, ahol a legfőbb érték a nyugodt együttlét. Beszélgetés, közös zenélés, emlékek felidézése, újak tervezése… Vetíthetnek régi fotókat vagy zenét hallgathatnak.

  1. Variáció: kevesen, de nagy mulatsággal

A buli. Ahogy jólesik, jó hangulatban, dj-vel, nagyokat nevetve, nagyokat táncolva, kicsit becsípve. Vagy kicsit jobban.

  1. Variáció: senki más, csak Önök

Ha szűk családi összejövetelt szeretne, gondolja át, ki hiányozna Önnek, Önöknek, ha nem lenne ott? Üsse fel a filofaxát, ki mindenkivel idézhetnék fel utólag ezt a napot? Egy esküvő jó alkalom régi, meggyengült barátságok és végleg megromlottnak tűnő családi kapcsolatok felélesztésére…

Fontos kiegészítés!

Minél korábban foglalnak, annál biztosabb, hogy a kívánságuk szerinti terem és feltételek rendelkezésre állnak a kiválasztott napon. Amennyiben a Dudok Rendezvényházban ünnepelnek, a dekoráció, a fotózás, a hangtechnika és a ceremónia mester helyben rendelkezésre áll.

Jó tanács:

  • ha kérésük van a vendégek felé, ezt a legdiplomatikusabb a meghívón tudják feltüntetni. Ez a kérés vonatkozhat az öltözetre, az ajándékokra vagy akár a fotózásra.
  • Szintén a meghívóban tudják a legegyszerűbben jelezni a közlekedésre vonatkozó információkat: ajánlott útvonal, parkolás, a Dudok Rendezvényház fuvarszolgáltatása stb.