Tárkonyos vadraguleves gnocchival
Bazsalikomos zöldborsókrémleves fokhagymás zsemlekockával

Sült kacsacombok lime-os eperszósszal és burgonyafánkkal
Grillezett tarja fűszeres tejföllel és szójaszószos pirított tésztával
Füstölt házi Szarvas sonkával, sajttal töltött borda rántva burgonyapürével
Tejszínes erdeigombás pulykaragu jázmin rizzsel
Egészben sült szűz mézes-mustáros szósszal és steak burgonyával
Csirkemell steak bacon-ös, kakukkfüves, tejszínes szósszal és grillezett polentával
Parajos cannelloni mozzarellával kemencében sütve
Tőkehal filé fehérboros fehér hagyma szósszal és vajas sült parázs burgonyával

Vaníliás pohárkrém fahéjas friss szilva szósszal
Meggyes tiramisu csoki darabokkal

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt.
Dudok Péter +36 30 203 6546