— LEVES —
Libaragu leves macesz gombóccal
Kukorica krémleves

— FŐÉTEL —
Sült libacombok párolt káposztával és tepsis burgonyával
Kemencében sült libamell mustos rosé szőlő raguval és burgonyafánkkal
Sólet füstölt libamell szeletekkel és főtt tojással
Liba zúza pörkölt házi tarhonyával
Pácolt tofu variációk házi spagettivel
Szürke harcsa filé roston borsos karfiol szósszal és jázmin rizzsel
Pácolt kecskesajttal töltött Csirkemell panko morzsában sütve burgonyapürével
Csáki töltött szűzpecsenye galuskával

— DESSZERT —
Lúdláb pohárkrém
Aszalt szilvás mákos pite marcipán habbal

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt.
Dudok Péter +36 30 203 6546