— LEVES —
Marhahúsleves gazdagon
Citrusos-bazsalikomos egresleves
— FŐÉTEL —
Kemencében sült kacsacomb
egresszósszal, burgonyafánkkal
Sertéspofa sült, sült szalonnával,
kávés avokádókrémmel, durva borsos parázsburgonyával
Harcsapaprikás idei friss paprikával, paradicsommal,
kolozsvári szalonnás túróscsuszával
Sous vide szarvasgerinc
petrezselymes szegfűgomba raguval, krokettel
Gabonával töltött paprika,
kaporszósszal
Pirított, fermentált káposztával töltött fogasfilé tekercs
sültpaprika szósszal, tejszínes tagliatellével
Sajttal, füstölt parasztkolbásszal, csemege uborkával töltött sertésborda pankó morzsában sütve,
sült lilahagymás burgonyapürével
Sajtbundában sült szűzpecsenye
jalapeno szósszal, steak burgonyával
— DESSZERT —
Tiramisu csokoládé öntettel
Meggyes pite fahéjhabbal