— LEVES —

Hideg uborkaleves zsemlekockával
Tyúkhúsleves gazdagon grízgaluskával

— FŐÉTEL —

Csirkemell steak őszibarack szósszal,
édesburgonya hasábbal
Grillezett tarja chilis vörösbabbal,
kukorica tócsnival
Szarvas sült áfonyás barnamártással,
burgonyafánkkal
Fogasfilé parajjal, camemberttel besütve,
fokhagymás spagettivel
Pácolt sertés szűzpecsenye cornflakes bundában sütve,
jalapenjos majonézzel, grill zöldséggel
Főtt tojással, füstölt tarjával, sült hagymával, sajttal töltött sertésborda kemencében sütve,
füstölt paprikaszósszal, vajas galuskával
Sült, füstölt csülök pecsenyelében sütve,
parázsburgonyával
Vegetáriánus rakott kelkáposzta csicseriborsóval

— DESSZERT —

Tejszínhabos áfonyás rétes
Grízpuding sós tejkaramella öntöttel

Zártkörű rendezvény miatt a most vasárnapi korlátlan ebédünk időtartama 12:00 – 15:00 óra között van.

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt! Dudok Péter +36 30 203 6546