— LEVES —

Vargányás vadraguleves tejszínesen
Burgonyakrémleves kolbász chipsszel

— FŐÉTEL —

Vadpörkölt,
juhtúrós sztrapacskával
Kacsacomb chilis-alma szósszal,
almás krokettel
Bacon szalonnával, lilahagymával, sajttal töltött sertésborda rántva,
burgonyapürével
Pácolt harcsafilé fokhagymás petrezselymes joghurttal,
grillezett polentával
Kókuszos morzsában grillezett csirkemell zöld currys szósszal,
jázmin rizzsel
Grillezett tarja fűszeres tejföllel,
sült tésztával
Füstölt tofu cukkínivel,
bulgur ágyon
Egészben sült szűzpecsenye csokoládés vörösbab raguval,
steak burgonyával

— DESSZERT —

Kék szőlős tiramisu
Mandulalisztes, kókuszkrémes kocka

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt! Dudok Péter +36 30 203 6546