— LEVES —

Marhahúsleves gazdagon
Brokkolikrémleves

— FŐÉTEL —

Egészben sült szarvas tarja burgundi mártással,
burgonyakrokettel
Tejben pácolt szűzpecsenye párizsi bundában sütve, uborkás-joghurtos majonézzel,
burgonyapürével
Sült kacsacomb karamellás körtével,
burgonyafánkkal
Csirkemell steak jalapeno szósszal,
grillezett zöldségekkel
Harcsafilé roston bazsalikomos zöldborsó szósszal,
jázmin rizzsel
Cukkini zöldfűszeres rizzsel és zöldségekkel töltve,
kaporszósszal
Gombával töltött sertésborda tepsiben sütve füstölt paprikaszósszal,
gnocchival
Mediterrán paradicsomos csirke olívabogyóval,
tagliatellével

— DESSZERT —

Tökmagos sajttorta málnavelővel
Narancsos csokoládé pohárkrém

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt! Dudok Péter +36 30 203 6546