— LEVES —

Sütőtökkrémleves pirított tökmaggal
Tyúkhúsleves gazdagon

— FŐÉTEL —
Marokkói szarvas lábszár ragu,
bulgurral
Csirkemell steak szerecsen szósszal,
jázmin rizzsel
Füstölt csülökkel, tormával töltött sertésborda rántva,
hagymás tepsis burgonyával
Grillezett tarja füstölt szalonnás, hagymás pecsenyelével,
parázsburgonyával
Pácolt harcsafilé citromos-feketeborsos szósszal,
spagettivel
Bazsalikomos tojás vagdalt zöldborsópürével,
sült batáta hasábbal
Egészben sült szűzpecsenye mascarponés kelkáposzta raguval,
házi nudlival
Kacsacomb fehérboros füge szósszal,
tökmagos burgonyafánkkal

— DESSZERT —

Sütőtökös-hecsedlis mousse mézes piskótával
Túrógombóc fahéjas kekszmorzsában, friss szilvalekvárral

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt! Dudok Péter +36 30 203 6546