— LEVES —

Tyúkhúsleves gazdagon
Mediterrán zöldségleves gnocchival

— FŐÉTEL —
Eszterházy szarvasragu,
burgonyarúddal
Harcsafilé roston csiperkegomba raguval,
házi spagettivel
Sült kacsacomb friss szilvaszósszal,
burgonyafánkkal
Borjúpaprikás,
parajos galuskával
Csirkecomb filé tortilla bundában sütve friss szalszával,
vörösbabos rizzsel
Füstölt szűzpecsenye lilahagymalekvárral,
farmer burgonyával
Ázsiai tarja steak,
szezámmagos rizstésztával
Rakott kapros-tejfölös zöldségek,
bulgurral

— DESSZERT —

Máktorta áfonya habbal
Mézes-sütőtökös kocka tejfeles habbal

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt! Dudok Péter +36 30 203 6546