— LEVES —

Libaleves macesz gombóccal
Fokhagymakrémleves

— FŐÉTEL —
Sült libamell fehérboros fügés birsalma szósszal,
burgonyafánkkal
Sólet füstölt libamellel,
főtt tojással
Liba zúza pörkölt,
házi tarhonyával
Libacomb chardonnay borral párolt fehér káposztával,
hagymás parázsburgonyával
Birsalmasajttal, pecsenye libamájjal töltött borda rántva diós bundában,
burgonyapürével
Harcsapaprikás,
túrós csuszával
Mogyorós csirkeragu,
zöldséges rizzsel
Grillezett karfiol fűszeres tejföllel,
sült gnocchival

— DESSZERT —

Lúdláb mousse csoki glazúrral bevonva
Aranygaluska vaníliasodóval

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt! Dudok Péter +36 30 203 6546