— LEVES —
Vadraguleves
Kelkáposzta krémleves kolozsvári szalonnás zsemlekockával

— FŐÉTEL —
Sült kacsacomb chilis almaszósszal,
burgonyafánkkal
Vadpaprikás,
szalonnapörcös burgonyarúddal
Bacon szalonnába tekert csirkemell füstölt sajt szósszal,
jázmin rizzsel
Grillezett tarja olasz paradicsomszósszal, scamorza sajttal,
tagliatellével
Fűszeres pankó morzsában sült harcsafilé sült paprikás joghurttal,
sült hagymás polentával
Egészben sült sertésszűz pecsenye dijoni szósszal,
bulgurral
Corn flakes bundában sült sertésborda fokhagymás majonézzel,
burgonyapürével
Kemencében sült csülök,
pékné burgonyával

— DESSZERT —
Hidegen készült túrógombóc fahéjas tejföllel
Házi krémes

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt! Dudok Péter +36 30 203 6546