— LEVES —
Húsleves gazdagon
Vörösboros lilahagymaleves sajtos krutonnal
— FŐÉTEL —
Kacsacomb, narancsos fehérkáposztával,
burgonyafánkkal
Marokkói szarvasragu,
bulgurral
Tandoori masala-ban pácolt csirkemell,
sütőtökös gnocchival
Szarvas hátszín cékla curryvel,
jázmin rizzsel
Fokhagymás-fűszeres panko morzsában sült szűz, zöld fűszeres sajtszósszal,
steak burgonyával
Erdei gombás harcsaragu,
sült batáta hasábbal
Körtével, cheddar sajttal és sonkával töltött borda corn flakes bundában,
parmezános tejszínes burgonyapürével
Sütőtökös, parajos lasagne márványsajttal
— DESSZERT —
Céklás brownie, édes görög joghurttal
Körtés tarte, karamellás tejszínes mogyoróval
A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt! Dudok Péter +36 30 203 6546