— LEVES —
Zsályás citromos vad raguleves gnocchi-val
Sárgabarack krémleves
— FŐÉTEL —
Sousvide szarvas gerinc szeletek zöldfűszeres morzsában pirítva bazsalikomos lime-os joghurttal, házi krokettel
Sült kacsacomb chilis eper szósszal, burgonya fánkkal
Csirkemell steak friss salsával, kukoricás chili pelyhes rizzsel
Sajttal füstölt tarjával töltött sertésborda cornflakes bundában, coleslaw salátával, burgonya pürével
Tintahal szószban pácolt harcsafilé szezám olajos édes savanyú szósszal, sült tésztával
Grillezet tofu karalábé szósszal, barna basmati rizzsel
Egészben sült szűzpecsenye mézes mustáros szósszal, steak burgonyával
Pácolt tarja ajvár szósszal, grillezet zöldségekkel
— DESSZERT —
Kókuszos fehér csokoládé ganache, sült kókusz habcsókkal
Étcsokoládé mousse erdei gyümölcs salsával ropogós keksz morzsával