Aktuális menüajánlatunk
Fontos megközítési információ: az étterem a Telki fő út felől közelíthető meg, kérjük vendégeinket, hogy GPS javaslat ellenére se menjenek földúton, mert elakadás veszélyes! Köszönjük!
Vasárnapi ebéd korlátlan ételfogyasztással
Ár: 8.950 Ft/fő
3-10 éves korig gyerekeknek féláron 4.475 Ft/fő
3 éves kor alatt ingyenes.
Az ár korlátlan ételfogyasztást tartalmaz!
Fizetési lehetőségek: készpénz és utalás.
Bankkártyát, SZÉP kártyát nem áll módunkban elfogadni.
A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt.
DUDOK PÉTER +36 30 203 6546
Elérhetőek ajándékutalványaink vasárnapi alkalmainkra!
További információért kattintson ide!
Aktuális menü
Büféasztal 2018.05.06.
Tyúkhúsleves Eperkrémleves mini túrógombócokkal Kacsamell rebarbarás eperszósszal, burgonyafánkkal Szürkemarha borjú lábszár pörkölt galuskával, kovászos uborkával Roston harcsafilé medvehagymás karalábé szósszal, spagettivel Sajttal, sonkával töltött borda cornflakes...
Ballagási büféasztal 2018.05.04.
Csirkehúsleves tavaszi zöldségekkel Eperkrémleves csokigolyókkal Kemencés kacsamell eperszósszal és burgonyafánkkal Lazaccal töltött tőkehal szeletek medvehagyma szósszal és jázmin rizzsel Magvas bundában sült csirkemellsteak gorgonzola szósszal és spagettivel Chilis...
Büféasztal 2018.04.29.
Marhahúsleves gazdagon Fokhagyma krémleves fűszeres zsemle kockával Kacsacomb karamellás körteszósszal, burgonyafánkkal Erdei gombákkal és sajttal töltött borda füstölt lilahagymaszósszal és burgonyapürével Harcsafilé roston gorgonzola szósszal és gnocchi-val Erdei...
Büféasztal 2018.04.22.
Gulyásleves csipetkével Tyúkhúsleves Erdei zöldfűszeres vadragu rókagombás burgonyarúddal Pácolt konfitált marhalapocka grill zöldségekkel Harcsapaprikás túrós csuszával Sült kacsacombok BBQ szósszal, hagymás tepsis krumplival Csirkemell caprese töltve, bazsalikomos...
Büféasztal 2018.04.15.
Tyúkhúsleves gazdagon Medvehagyma leves chiabattával Kacsamell gyömbéres meggyel, burgonya fánkkal Harcsafilé petrezselymes fokhagymás olivával, francia rakott burgonya parmezánnal Aszalt paradicsomos pulykaragu medvehagymás jázmin rizzsel Szarvassült vörösboros...
Büféasztal 2018.04.08.
Póréhagyma és fehér bab krémleves ropogós kolozsvári chipssel Csirkés borsós leves kapros tejföllel Szarvas lábszár pörkölt vajas galuskával Sajttal és sonkával töltött borda hajtva cornflakes bundában tejfölös burgonyapürével Csirkemell steak limeos magvas bundában...
Büféasztal 2018. március 25.
Tejszínes tárkonyos tyúkhúsleves Batáta krémleves pirított édes burgonya kockákkal Konfitált kacsacombok káposztás gnocchi-val Vadsült házias meggy szósszal és pirított grízfelfújttal Póréhagymával, gorgonzolával töltött borda rántva fokhagymás burgonya pürével...
Büféasztal 2018. március 18.
Brokkoli krémleves baconos zsemlekockával Tyúkhúsleves gazdagon Sült kacsacomb karamellizált körteszósszal és burgonyafánkkal Citrusos gyömbéres vadragu krokettel Harcsafilé roston sütve balzsamecetes mascarponés szósszal, parmezános olivás spagettivel Rozmaringos...
Büféasztal 2018. február 25.
Ezen a héten büféasztalos alkalom csak vasárnap lesz! Tyúkhúsleves Curry-s sárgarépa krémleves zöldség chipsszel Kacsacomb tepertős tört burgonyával Bakonyi vadragu galuskával Csirkemell steak kókuszos karalábészósszal, tojásos rizzsel Harcsafilé roston ázsiai...
Büféasztal 2018. február 18.
Ezen a héten büféasztalos alkalom csak vasárnap lesz! Tyúkhúsleves gazdagon Karfiolkrémleves bacon szalonnás zsemlekockával Bolognai zöldséges rakott tészta Vadpörkölt sós túrógombóccal Csiperkegombás harcsaragu rizzsel Kacsacomb fokhagymás aszalt szilvával, tócsnival...
Büféasztal 2018. február 10-11.
Thai csirkeraguleves Paszternák krémleves leves gyönggyel Grillezett tarja chilis BBQ szósszal pirított burgonya kockákkal Szarvas ragu áfonyás barna mártással és krokettel Erdei gombával, sajttal töltött borda füstölt lila hagymaszósszal, burgonyapürével Konfitált...
Büféasztal 2018. február 3-4.
Tejszínes tárkonyos vadraguleves Zellerkrémleves fűszeres zsemlekockával Kacsamell gyömbéres meggyszósszal, burgonyafánkkal Konfitált szarvasgerinc barnamártással, vörösboros főtt céklával Tejben pácolt szűzpecsenye cornflakes bundában vaslapon sütve citrusos vajjal...
IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!
Értesüljön elsőként legújabb cikkeink megjelenéséről, aktuális menüajánlatainkról, rendezvényeinkről és akcióinkról!