Vasárnapi ebédmenü 02. 18.

— LEVES —

Borókás, fehérboros vadraguleves
Hagymaleves

— FŐÉTEL —

Kemencés kacsacomb párolt lilakáposztával, szalonnás, hagymás tepsis burgonyával
Füstölt tarjával, sült lilahagymával , főtt tojással töltött sertésborda rántva, tormás majonézzel, burgonyapürével
Csirkemell kókusz bundában sütve lime-os meggyszósszal, mogyoró burgonyával
Harcsapaprikás, túrós csuszával
Márványsajtos, sütőtökös lasagne
Grillezett tarja lecsóból készült szósszal, lilahagymás puliszkával
Egészben sült szűzpecsenye chili-s vörösbab raguval, kukoricás rizzsel
Zsályás, mustáros szarvasragu petrezselymes burgonyával

— DESSZERT —

Túró hab mangó velővel
Csokoládékocka eperzselével

🍲

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt. DUDOK PÉTER +36 30 203 6546

🍲

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt.
DUDOK PÉTER +36 30 203 6546

Fontos információk

Vasárnapi ebéd korlátlan ételfogyasztással

Nyitás: 12:00

Ár: 8.950 Ft/fő.
3-10 éves korig gyerekeknek féláron 4.475 Ft/fő.
0-3 éves kor között: ingyenes.
Az ár korlátlan ételfogyasztást tartalmaz!

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt hozzánk.

+36 30 962 5652
+36 30 203 6546

Esküvői ajánlat kérés

Minta esküvői menüsorok

Az alábbi menük minta ételsorok, az Ön esküvői vacsoráját közösen megegyezve véglegesítjük, figyelembe véve az Önök és vendégeik igényeit.
Az ételsor tartalma minden esetben: 1 leves, 5 főétel (4 húsos és 1 vegetáriánus), 4 féle köret, 2 féle saláta és éjféli menü.
Sütemény, menyasszonyi torta behozható, melyeket extra szervizköltség nélkül szolgálunk fel.

1. menü

Leves

  • Tejszínes tárkonyos vad raguleves

Főétel

  • Sült kacsacomb vörös boros aszalt szilvával
  • Grillezett tarja házi BBQ szósszal
  • Csirkemell roston, friss paradicsommal, bazsalikommal, mozzarellával csőben sütve
  • Sajttal, füstölt tarjával töltött sertésborda 
  • Gomolya sajt rántva, zöldfűszeres joghurtos majonézzel

Köret

  • Tepsis burgonya
  • Friss paradicsomos rizs
  • Burgonyafánk

Éjféli menü (választható)

  • Töltött káposzta
  • Hidegtálak, sajttálak, saláták

2. menü

Leves

  • Marhahúsleves, a benne főtt hús külön tálalva, főtt zöldségek

Főétel

  • Fokhagymás tejben pácolt szűzpecsenye párizsiasan, fűszeres majonézzel
  • Kacsamell karamellás körtével
  • Vadsült, fekete ribizli lekvárral
  • Parajjal és baconnel töltött fogas tekercs, márványsajt szósszal
  • Aszalt sárgabarackkal töltött camembert

Köret

  • Mandulás burgonyafánk
  • Bazsalikomos burgonyapüré
  • Jázmin rizs

Éjféli menü (választható)

  • Töltött káposzta
  • Hidegtálak, sajttálak, saláták

3. menü

Leves

  • Tyúkhúsleves, gazdagon (hús, zöldségek a levesben), házi erős

Főétel

  • Vegyes tál (különböző választható sültekkel)
  • Sajttal, füstölt tarjával töltött sertésborda
  • Sült kacsacomb
  • Csirkemell caprese (paradicsom, mozzarella, bazsalikom)
  • Vadsült, fekete ribizli lekvár
  • Rántott sajt, tartármártás

Köret

  • Tepsis burgonya
  • Rizs 
  • Párolt zöldségek, párolt káposzta

Éjféli menü (választható)

  • Töltött káposzta
  • Hidegtálak, sajttálak, saláták