Vasárnapi ebédmenü 03. 03.

— LEVES —

Tavaszi mustáros borjúraguleves
Zellerkrémleves zsemlekockával

— FŐÉTEL —

Sousvide szarvasgerinc narancsos zöld dió raguval, burgonyafánkkal
Kemencés kacsacomb lilakáposztás gnocchi-val
Csáky rostélyos paprikás szósszal, galuskával
Csirkemell steak mézes fehérrépa szósszal, mogyoróburgonyával
Fűszeres babpürével töltött burgonya
Citromos pankó morzsában sült harcsafilé pesto szósszal, házi tagliatellével
BBQ szószban sült tarja fokhagymás majonézzel, steakburgonyával
Bacon szalonnás sajtos szárnyas ragu, jázmin rizzsel

— DESSZERT —

Sacher kocka
Citromos mignon

🍲

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt. DUDOK PÉTER +36 30 203 6546

🍲

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt.
DUDOK PÉTER +36 30 203 6546

Fontos információk

Vasárnapi ebéd korlátlan ételfogyasztással

Nyitás: 12:00

Ár: 8.950 Ft/fő.
3-10 éves korig gyerekeknek féláron 4.475 Ft/fő.
0-3 éves kor között: ingyenes.
Az ár korlátlan ételfogyasztást tartalmaz!

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt hozzánk.

+36 30 962 5652
+36 30 203 6546

Minta esküvői menüsorok

Az alábbi menük minta ételsorok, az Ön esküvői vacsoráját közösen megegyezve véglegesítjük, figyelembe véve az Önök és vendégeik igényeit.
Az ételsor tartalma minden esetben: 1 leves, 5 főétel (4 húsos és 1 vegetáriánus), 4 féle köret, 2 féle saláta és éjféli menü.
Sütemény, menyasszonyi torta behozható, melyeket extra szervizköltség nélkül szolgálunk fel.

1. menü

Leves

  • Tejszínes tárkonyos vad raguleves

Főétel

  • Sült kacsacomb vörös boros aszalt szilvával
  • Grillezett tarja házi BBQ szósszal
  • Csirkemell roston, friss paradicsommal, bazsalikommal, mozzarellával csőben sütve
  • Sajttal, füstölt tarjával töltött sertésborda 
  • Gomolya sajt rántva, zöldfűszeres joghurtos majonézzel

Köret

  • Tepsis burgonya
  • Friss paradicsomos rizs
  • Burgonyafánk

Éjféli menü (választható)

  • Töltött káposzta
  • Hidegtálak, sajttálak, saláták

2. menü

Leves

  • Marhahúsleves, a benne főtt hús külön tálalva, főtt zöldségek

Főétel

  • Fokhagymás tejben pácolt szűzpecsenye párizsiasan, fűszeres majonézzel
  • Kacsamell karamellás körtével
  • Vadsült, fekete ribizli lekvárral
  • Parajjal és baconnel töltött fogas tekercs, márványsajt szósszal
  • Aszalt sárgabarackkal töltött camembert

Köret

  • Mandulás burgonyafánk
  • Bazsalikomos burgonyapüré
  • Jázmin rizs

Éjféli menü (választható)

  • Töltött káposzta
  • Hidegtálak, sajttálak, saláták

3. menü

Leves

  • Tyúkhúsleves, gazdagon (hús, zöldségek a levesben), házi erős

Főétel

  • Vegyes tál (különböző választható sültekkel)
  • Sajttal, füstölt tarjával töltött sertésborda
  • Sült kacsacomb
  • Csirkemell caprese (paradicsom, mozzarella, bazsalikom)
  • Vadsült, fekete ribizli lekvár
  • Rántott sajt, tartármártás

Köret

  • Tepsis burgonya
  • Rizs 
  • Párolt zöldségek, párolt káposzta

Éjféli menü (választható)

  • Töltött káposzta
  • Hidegtálak, sajttálak, saláták