— LEVES —

Babgulyás
Burgonyakrémleves

— FŐÉTEL —

Egészben sült szűzpecsenye Whisky-szósszal, krokettel
Gyöngyhagymás csülökragu, pirított kocka burgonyával
Csirkemell steak brokkolis szósszal, sajtos bulgur felfújttal
Sült kacsacomb narancsos szósszal, burgonyafánkkal
Sajttal, jalapenjo-val, érlelt sonkával töltött sertésborda cornflakes bundában sütve, burgonyapürével
Fűszeres zöldségek rizságyon
Grillezett tarja fűszeres tejföllel, steakburgonyával
Vörösboros szarvaspörkölt, szalonnás galuskával

— DESSZERT —

Napóleon torta
Étcsokoládés panna cotta narancsos ganache-val

🍲

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt. DUDOK PÉTER +36 30 203 6546