Leves
Medvehagymás szárnyas raguleves,
Gnocchival
Fokhagymakrémleves,
Zsemlekockával
Főétel
Bordói szarvasragu,
Krokettel
Kemencében sült kacsacomb,
Fehérboros párolt káposztával, hagymás tepsis burgonyával
Csirkemell steak,
Creme de arrabiata, füstölt scamorza sajttal, aszalt paradicsomos rizzsel
Csemege szalámival, krémsajttal töltött borda rántva,
Medvehagymás burgonyapürével
Fűszeres morzsában sült szűzpecsenye érmék,
Medvehagyma szósszal, házi tagliatellével
Pácolt tarja grillezve,
Cola szósszal, steak burgonyával
Ricottás, parajos rakott tészta, karottával besütve,
Harcsafilé roston,
Marinált lilahagymás, joghurtos majonézzel, bulgurral
Desszert
Karamellás panna cotta,
Sós mogyoró szósszal
Meggyes habos galuska,
kókusz öntettel