Aktuális menüajánlatunk

Fontos megközítési információ: az étterem a Telki fő út felől közelíthető meg, kérjük vendégeinket, hogy GPS javaslat ellenére se menjenek földúton, mert elakadás veszélyes! Köszönjük!

Vasárnapi ebéd korlátlan ételfogyasztással

Ár: 7.950 Ft/fő

3-10 éves korig gyerekeknek féláron 3.980 Ft/fő
3 éves kor alatt ingyenes.
Az ár korlátlan ételfogyasztást tartalmaz!

Fizetési lehetőségek: készpénz és utalás.
Bankkártyát, SZÉP kártyát nem áll módunkban elfogadni.

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt.
DUDOK PÉTER +36 30 203 6546

 

Elérhetőek ajándékutalványaink vasárnapi alkalmainkra!
További információért kattintson ide!

Aktuális menü

Vasárnapi ebédmenü 10. 22.

Vasárnapi ebédmenü 10. 22.

— LEVES — Marhahúsleves gazdagon Francia hagymaleves zsemlekockával — FŐÉTEL — Sült kacsacomb bazsalikomos lime-os eperszósszal, burgonyafánkkal Rókagombás harcsaragu, házi tagliatelle-vel Pacalpörkölt grillezett füstölt csülökkel, pirított héjas kocka burgonyával...

Vasárnapi ebédmenü 10. 15.

Vasárnapi ebédmenü 10. 15.

— LEVES — Tyúkhúsleves Sütőtökkrémleves sajtos krutonnal — FŐÉTEL — Sült kacsacomb Irsai Olivér borral párolt fehérkáposztával, hagymás tepsis burgonyával Füstölt sousvide szarvas gerinc borsos áfonyaszósszal, házi krokettel Három sajttal töltött sertésborda...

Vasárnapi ebédmenü 10. 08.

Vasárnapi ebédmenü 10. 08.

— LEVES — Tyúkhúsleves gazdagon Zöldségkrémleves — FŐÉTEL — Sült kacsacomb narancsos hagyma chutney-vel, burgonyafánkkal Harcsafilé zsályás citrusos morzsában sütve citrom szósszal, jázminrizzsel Parajos, ricottás canneloni Borókás, vörösboros szarvaspörkölt,...

Vasárnapi ebédmenü 10. 01.

Vasárnapi ebédmenü 10. 01.

— LEVES — Tyúkhúsleves gazdagon Sült paszternák krémleves fokhagymás zsemlekockával — FŐÉTEL — Zöld fűszeres pankó morzsában sült harcsafilé fokhagymás joghurtos szósszal, édesburgonya hasábbal Sült kacsacomb rebarbarás almaszósszal, burgonyafánkkal Kakukkfüves...

Vasárnapi ebédmenü 09. 24

Vasárnapi ebédmenü 09. 24

— LEVES — Marhahúsleves gazdagon Zellerkrémleves — FŐÉTEL — Sült kacsacomb karamellás körtével, burgonyafánkkal Bolognai lasagne Fogasfilé márványsajt szósszal, spagettivel Sajttal, füstölt tarjával töltött sertésborda cornflakes bundában sütve, burgonyapürével...

Vasárnapi ebédmenü 09. 17.

Vasárnapi ebédmenü 09. 17.

— LEVES — Tyúkhúsleves gazdagon Fokhagymás sajtkrémleves fűszeres zsemlekockával — FŐÉTEL — Kacsacomb rozé szőlőszósszal, burgonyafánkkal Sousvide szarvasgerinc burgundimártással, házirösztivel Cornflakes bundában sült csirkemellcsíkok sajtszósszal, aszaltparadicsomos...

Vasárnapi ebédmenü 09. 10.

Vasárnapi ebédmenü 09. 10.

— LEVES — Tyúkhúsleves gazdagon Olasz zöldségkrémleves — FŐÉTEL — Kacsacomb mustszósszal, burgonyafánkkal Jalapeno-s cheddarsajttal töltött borda cornflakes bundában, kukoricás-tejszínes burgonyapürével Sous vide szarvashátszín, bazsalikomos-tejfölös feketeribizli...

Vasárnapi ebédmenü 09. 03.

Vasárnapi ebédmenü 09. 03.

— LEVES — Tyúkhúsleves grízgaluskával Fokhagyma krémleves fűszeres zsemlekockával — FŐÉTEL — Kacsacomb chili-s karamellás almaszósszal, burgonyafánkkal Vadsült három hagymás szósszal vörösborosan, krokettel Grillezet tarja mézes mustáros szósszal, steakburgonyával...

Vasárnapi ebédmenü 08. 27.

Vasárnapi ebédmenü 08. 27.

— LEVES — Tyúkhúsleves gazdagon Őszibarack krémleves — FŐÉTEL — Sült kacsacomb fehér szőlőszósszal, burgonyafánkkal Szarvas sült vadasszósszal, zsemlerúddal Sajttal, füstölt tarjával töltött sertésborda rántva csemegeuborkás, joghurtos majonézzel, burgonyapürével...

Vasárnapi ebédmenü 08. 20.

Vasárnapi ebédmenü 08. 20.

— LEVES — Tyúkhúsleves gazdagon Szilva krémleves csokoládé golyókkal — FŐÉTEL — Sült kacsacomb fokhagymás szilva szósszal, burgonya fánkkal Szarvassült barnamártással, házi krokettel Borjú paprikás, tojásos galuskával Parajos szárnyas ragu, házi spagettivel Borsos...

Vasárnapi ebédmenü 08. 13.

Vasárnapi ebédmenü 08. 13.

— LEVES — Tárkonyos raguleves khinkalival Erdei gyümölcsleves — FŐÉTEL — Sült kacsacomb karamellás körteszósszal, burgonyafánkkal Erdei gombás lasagne Csirkemell steak jalapenjo-s chedar sajtszósszal, gnocchi-val Főtt, füstölt tarjával, főtt tojással, lila hagymával,...

Vasárnapi ebédmenü 08. 06.

Vasárnapi ebédmenü 08. 06.

— LEVES — Marhahúsleves gazdagon Görög gyümölcsleves — FŐÉTEL — Kacsacomb, rebarbaraszósz, burgonyafánk Suos vide szarvashátszín, baconos zöldbab, házi burgonyarúd Csirkemellsteak, zöld curryszósz, jázmin rizs Parajos fogastekercs bacongyűrűben, citromos karfiolszósz,...

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Értesüljön elsőként legújabb cikkeink megjelenéséről, aktuális menüajánlatainkról, rendezvényeinkről és akcióinkról!