— LEVES —

Tyúkhúsleves gazdagon
Őszibarack krémleves

— FŐÉTEL —

Sült kacsacomb fehér szőlőszósszal, burgonyafánkkal
Szarvas sült vadasszósszal, zsemlerúddal
Sajttal, füstölt tarjával töltött sertésborda rántva csemegeuborkás, joghurtos majonézzel, burgonyapürével
Bolognai zöldséges lasagne aszaltparadicsommal
Sertés szűz pecsenye dihoni szósszal, burgonyarúddal
Grillezet tarja BBQ szósszal, grillezet zöldségekkel
Csirkemell steak fokhagymás márványsajtos szósszal, jázminrizzsel
Csiperke gombás harcsaragu tejfölösen, túróscsuszával

— DESSZERT —

Tejfölös tejcsokoládés kocka málna szósszal
Ananászos, joghurtos panna cotta fehér csokoládé öntettel

A nagy érdeklődésre való tekintettel javasoljuk, hogy foglaljon asztalt.
DUDOK PÉTER +36 30 203 6546