Önök ilyen közel rendezik az esküvőjüket?

Mi lehet az előnye, ha a Dudok Rendezvényházat választja esküvői helyszínként? A városon kívül, de mégis közel hozzá, könnyen megközelíthető, vadregényes környezetben, a budakeszi vadaspark peremén. Miért jó ez? Nézzünk néhány lehetséges forgatókönyvet!

  1. Ha délelőtti időpontban van az esketés a házasságkötő teremben és/vagy templomban, utána azonnal indulhatnak a rokonokkal az esküvői ebédre a Dudok Rendezvényházba. Az egyik kisebb, az Önök számára megfelelő méretű teremben tartott családi ebéd után, aki vidékre utazik, időben el tud indulni haza. Késő délután a barátokra és kitartó rokonokra vár egy nagyobb teremben a svédasztal – vagy vacsora – és a szórakozás.
  2. Gyönyörű környék, amiért érdemes magunk mögött hagyni a várost. Jó hangulatú, ideális esküvői party helyszín. Kellemes elosztású, tágas termek, amelyekből csodálatos kilépni a szabad ég alá a teraszra, a természetbe. Ha ezt a helyszínt választják, emlékezetesen jó esküvőjük lesz. Én már kipróbáltam!
  3. Gondoltak arra, hogy ha a Dudok Rendezvényházban tartják az esküvői ceremóniát, akkor egyáltalán nem vagy jóval kevesebb meghívottnak kell szállást foglalniuk? Ez komoly költségmegtakarítás jelenthet. Mellesleg este mindenki a saját ágyában alhat, és másnap akár egész nap ott is maradhat, nem kell elhagynia a foglalt szálláshelyét.
  4. Az erdő és a természeti környezet jó háttér ahhoz, hogy ne kelljen külön fotózási helyszínt keresniük. A Rendezvényház nagyszerű támogatást biztosít, hogy kulturált körülmények között készülhessenek fel a fényképezésre, átöltözésre, pihenésre, felfrissülésre. Az esküvői foglaláshoz fotográfus is kérhető!
  5. A buli hajnalán hazataxizni nem drágább, mint bárhonnan, a város más pontjáról. Sőt, a Rendezvényház éjszakai hazaszállítást is kínál. Nehéz ennél kényelmesebb ajánlatot találni! Én is ezt választottam.
  6. Előfordulhat, hogy valaki dolgozik az Önök esküvőjének napján vagy másnapján, és bár nagyon ott szeretne lenni, de borzalmasan elfoglalt. A Dudok Rendezvényházba el tudják csalogatni, hiszen tapintatlanság lenne a részéről egy ilyen közeli helyszínen tartott esküvőt kihagyni. Csak néhány óra, nem több, másrészt olyan szép természeti környezetbe hívják, ahol inkább feltöltődik, mint elfárad.
  7. Aki csak néhány órára tudja magára hagyni a gyermekét/gyermekeit, vagy szeretne közel, bármikor hazahívható távolságban lenni, a fent említett cipőben jár, azaz kevés az ideje. Amire a Dudok Rendezvényházban számíthat: maximális feltöltődés, és néhány óra élete egyik legemlékezetesebb ceremóniáján, az Önök esküvőjén.